vrijdag 19 april 2019

Stadskantoor zwolle

Bekijk dé Grootste Rijscholen Vergelijker van Nederland! Zo hoeft u nooit lang te wachten: u wordt snel geholpen. Als u de afspraak digitaal hebt gemaakt, dan ontvangt u een bevestigingsmail.


Uw afspraak is altijd op het stadskantoor , Lübeckplein 2. Hier vindt u het balie-eiland. U kunt ook meteen digitaal een afspraak maken.

U moet voor uw bezoek aan het Stadskantoor een afspraak maken. Bij eventuele betalingen kunt u gebruikmaken van een pinautomaat. Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor het registreren van uw afspraak en worden niet aan derden verstrekt. Soms wordt het opgegeven e-mailadres gebruikt om achteraf te vragen naar de tevredenheid over het bezoek. De publieke dienstverlening vindt plaats vanuit het Stadskantoor.


Ster Foto: uw fotowinkel direct naast het stadskantoor. Mooi centraal gelegen naast het Stadskantoor in een prachtig gebouw met een moderne uitstraling vindt u onze frisse fotozaak. Bij de invoering van Het Nieuwe Werken werden tevens andere onderdelen van de gemeentelijke organisatie in het gebouw opgenomen en kwam GBLT als externe huurder in het stadskantoor.

Stadkamer is het oplaadpunt voor kennis en cultuur. Het gaat om straten en pleinen, groen en water. Om wegen waarover mensen zich verplaatsen en plekken waar mensen verblijven en elkaar ontmoeten.


Hoe houden we deze toegankelijk voor iedereen? Daarover gaat deze website. De kasten zijn in dezelfde kleur gespoten als de gevel en vormen het silhouet van een gierzwaluw. Door akkoord te gaan werkt de website het best.


Wij gebruiken cookies alleen om deze website te analyseren en het. B en W aan de Zwolse gemeenteraad. Vanavond beslist de gemeenteraad over het krediet. Op deze website vind je alle informatie om je initiatief verder te brengen. Aangepaste openingstijden rond de feestdagen: Dinsdag december gesloten vanaf 15.


Zwolle , stad van initiatiefnemers! Thorbecke maakt zachte landing bij Zwols Stadskantoor. Het bekende bronzen beeld is vanochtend teruggeplaatst op de oude vertrouwde sokkel, maar ditmaal op het Lübeckplein. Het was één van de activiteiten tijdens het driedaagse LübeckPleinFestijn om meer reuring te krijgen op het plein in het Hanzeland. Tussen de dertig en de veertig mensen stortten zich van de meter hoge gevel naar onderen.


Behalve een cultuurverandering die men als organisatie zelf moet vormgeven is het ook een logistieke klus om voor elkaar te boksen in een pand dat wel openblijft voor het publiek en in gebruik door de medewerkers.

Tijd voor iets nieuws op het Lübeckplein! Dit voorjaar verandert een deel van de gevel in een groene plantjeswand. Voortaan kunt u met DigiD naar steeds meer overheidsinstellingen op internet.


Werkplein Twente is gevestigd in het Stadskantoor. Elke dinsdag is er inloopmiddag van 12.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts