woensdag 24 april 2019

Fietsenstalling den haag

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Bewaakte fietsenstallingen. Bekijk alle gratis en bewaakte stallingen in Den Haag op de website van Biesieklette.


De 1e dag is het stallen van uw fiets gratis.

Wilt u uw fiets langer stallen? Voor de 2e dag betaalt u € 50. De 3e en volgende dagen kost het stallen € per dag.


Als werkgroep van de Stichting Bewonersorganisatie Bomenbuurt zijn wij ruim jaren geleden begonnen met een elektronisch beveiligde overdekte fietsenstalling zonder winstoogmerk en beheren inmiddels twee fietsenstallingen in de Bomenbuurt van Den Haag. We gebruiken de inkomsten voor het onderhoud aan de stallingen en een speeltuin. Den Haag Centraal: bewaakte en onbewaakte fietsenstalling , fietsverhuur, fietsreparatie, OV-fiets en OV-scooterverhuur.


Den Haag Hollands Spoor: bewaakte en onbewaakte fietsenstalling , fietsverhuur, fietsreparatie en OV-fietsverhuur.

Den Haag Laan van NOI: fietskluizen, OV-fietsverhuur (geautomatiseerde stalling). Verbod snorfietsers Grote Marktstraat. Lichtgevende pop-up fietsenstalling op het plein.


Bij station Den Haag Centraal komt een mega-grote, ondergrondse, nieuwe fietsenstalling met plek voor 8. En daar wordt al een hele tijd hard aan gewerkt! Straks hebben fietsers via de stalling direct aansluiting op het OV netwerk. Het is een behoorlijk groot project, dat een gastvrij en groen visitekaartje voor Den Haag wordt.


Den Haag stimuleert het gebruik van de fiets voor een leefbare en schone stad. In Den Haag kunnen bewoners hun fiets op verschillende manieren stallen in woonwijken. Zo heeft de gemeente in een aantal wijken fietstrommels geplaatst, kunnen bewoners fietsbeugels aanvragen, zijn er bewonerspassen voor openbare stallingen en bestaat er een subsidieregeling voor particuliere buurtstallingen. Welkom op het forum Willie!


De stalling onder Den Haag Centraal is niet gratis, omdat het om een bewaakte fietsenstalling gaat. Daar is bij de andere fietsenstallingen rondom Den Haag CS geen sprake van. Entree en fietsenstalling. Dit is de verdiepte toegang tot de parkeergarages van het winkelcentrum en het hotel.


Eerder dit jaar is aannemer Combinatie EeF begonnen met de voorbereidende werkzaamheden, zoals het verleggen van kabels en leidingen en de verplaatsing van de Biesieklette.

Submenu: Deur tot deur alles over Deur tot deur. De mega- fietsenstalling onder het KJ-plein bij station Den Haag Centraal loopt opnieuw grote vertraging op. Fietsenstalling Laan van NOI. Een veilige stallingplaats voor uw rijwiel in Den Haag ? Klik op de kaart en parkeer uw fiets in de buurt! In de stallingen is in sommige gevallen ook plaats voor uw scooter, brommer, motor, snorfiets of scootmobiel.


En soms kunnen er ook andere voorwerpen (tijdelijk) worden opgeslagen, zoals een surfplank of driewieler. Mocht er geen knop met BEKIJK staan, dan heeft de stalling er voor gekozen niet bereikbaar te willen zijn via de site en dient u zich ter plekke even. Hier vind je alle informatie over de verschillende soorten fietsenstallingen , abonnementen en tarieven.


Maak je regelmatig gebruik van de fietsenstalling op jouw station? Dan raden we een abonnement aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts