maandag 15 april 2019

Horeca parasol 5x5

Parasols voor horecagelegenheden. De unieke en stijlvolle parasols van TUUCI dragen bij aan een perfecte eerste indruk. Het terras is het visitekaartje van uw hotel, restaurant of café. Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Ruim assortiment parasols voor uw gastronomie voor ultieme schaduw.


Solero Basto is een heuse XL parasol , want deze parasol leverbaar in twee grote formaten van 4xen 5xm. Twijfelt u over de juiste afmeting voor uw situatie? U bent meer dan welkom om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies!


Horeca parasol vierkant Jumbo in de kleur grijs. Zwart en taupe zijn wel voorradig. Deze horeca parasol heeft een vierkant doek van 5xmeter. Door het grote doek biedt de parasol veel schaduw op jouw terras en het staat bovendien ook nog erg sfeervol.


De parasol wordt geleverd inclusief beschermhoes maar zonder. Ronde parasols , variërend in maten tot meter, vierkante parasols tot meter en rechthoekige parasols tot 7x 800. Het brede kleurassortiment voor parasoldoeken en frames en de diverse mogelijkheden ten aanzien van parasolbedrukking, regengoten, zijwanden, parasolverwarming en parasolverlichting zorgen ervoor dat de parasols aansluiten.


De horeca parasol 4×meter en horeca parasol 5×meter zijn de meest geziene variant onder de parasols. Wij bieden deze horeca parasol aan Inclusief luxe beschermhoes. Deze parasol heeft een aluminium frame met een push-up systeem. Het doek van de horeca parasol is gemaakt van polyester en is water- en vuilafstotend.


Grotere vierkante of ronde parasols met een doorsnee van meter bieden bescherming aan meerdere tafels. Voorzien van een hoogwaardig Polyester doek, welke in verschillende kleuren verkrijgbaar is. De kleurechtheid van het doek, wordt beoordeeld met een 7-op een schaal van 8. Dit is de hoogst bereikbare kwaliteit op de markt. Om uw horecaterras ook ‘s avonds aantrekkelijk te maken, zijn er diverse opties zoals parasolverwarming en -verlichting.


Tenslotte maakt u uw parasol uniek door hem te laten uitvoeren met uw eigen logo afgedrukt op het doek. Snelle levering uit voorraad Wij hebben een uitgebreid aanbod van standaard maat parasols op voorraad liggen in ons. Bekijk de checklist en zoek de juiste horeca parasol. Bij de aanschaf van een horecaparasol, zonwering of terrras overkapping gaat u niet over één nacht ijs. Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken.


Elke TUUCI parasol wordt volledig naar uw behoefte samengesteld. Vind horeca parasols het nu op Kensaq. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Onze horeca parasols zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, daarom is er altijd eentje groot genoeg om uw bezoekers beschutting te bieden tegen de zon. Stevige en sfeervolle horeca parasols die lang meegaan! Geschikt voor intensief buitengebruik Fabrieksgarantie Betaalbare topkwaliteit! Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten parasols , zoals een hangparasol, maar ook voor een parasol met voet kunt u bij ons uitstekend slagen. Alleen serieuze biedingen!


Het is de meest verkochte horeca parasol en is altijd voorzien van een volant, sluit boven de tafel en heeft een gratis beschermhoes. Als horeca ondernemer, zorginrichting of sportvereniging heeft u een parasol nodig die niet alleen sfeer en stijl geeft aan uw terras, maar daarnaast uitblinkt in kwaliteit en gebruiksgemak. Bent u op zoek naar een Horecaparasol?


Startend vanaf €20- en tot een maat van 600x600cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts