donderdag 18 april 2019

Eurom terrasverwarmer 2000 watt

Onze terrasverwarmers zijn ideaal voor in iedere tuin of voor op het balkon. Op zoek naar terrasverwarmers? Bestel ze voordelig via onze website! XXL Korting - Alles op Voorraad!


Specialistisch advies nodig?

Deze terrasverwarmer is niet alleen zuinig in gebruik, maar dankzij de sterke reflector geeft deze ook veel warmte af. Eurom maakt infrarood terrasverwarming voor iedereen bereikbaar, door mooie heaters te maken voor een scherpe prijs. Eurom biedt zowel elektrische terrasverwarming als gasheaters. Hieronder vindt u alles van Eurom. De sterk weerkaatsende reflector zorgt voor een hoog rendement waardoor het op koele avonden nog heerlijk vertoeven is.


Prima geschikt voor de koelere zomeravonden wat op te warmen. Daarnaast is deze terrasverwarmer eenvoudig op te hangen en spatwaterdicht (IP24). De Halogeen lamp zorgt voor fijne warmte die nauwelijks verwaait.

Er zijn drie mogelijke standen, dus voor ieder wat wils. De Golden Shadow lamp geeft namelijk nauwelijks licht af. Tevens is de standaard multifunctioneel waardoor u er bijvoorbeeld eenvoudig tuinverlichting op kunt zetten.


Door de roestvrijstalen body is deze terrasverwarmer ook nog eens bijzonder duurzaam en zult u er dus lang plezier van kunnen hebben. Binnen twee werkdagen bij u thuis! Terrasverwarmers van EUROM beschikbaar. Morgen al in huis vanaf €20.


Kies uit producten vanaf € 195. De lamp geeft veel warmte en weinig licht. Perfect voor de koude lentedagen of frisse zomeravonden! Ideaal om een middelgroot terras of balkon te verwarmen.


De terrasheater is eenvoudig op te hangen en heeft. Met zijn onopvallende uiterlijk zorgt de heater voor een mooie sfeer en extra warmte in de ruimte. De heater is gemaakt van metaal en aluminium en heeft verschillende warmestanden.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Wil je een terrasverwarmer kopen?

Dan kun je, ook als het kouder is, toch lekker buiten zitten. Bepaal eerst of je een gas terrasverwarmer of een elektrische terrasverwarmer wilt. Zoek je een muurmodel of een staande terrasverwarming? Anders is een terrasverwarmer -hoes handig. De kachel is zeer geschikt voor het verwarmen van je schuur, garage of werkplaats.


Het frame van de kachel is stevig en verstelbaar in positie. De kachel heeft een keramisch element, waardoor de kachel energiezuinig en veilig is. De Eurom terrasverwarmer is met IP waarde bestand tegen regen en verwarmt een plek tot m². De Eurom Golden Shadow korte golf infrarood terrasverwarmer heeft een Golden Carbon low glare lamp. Deze heater heeft een hoge warmte-afgifte en heeft nauwelijks een rode gloed.


Je bedient de terrasverwarmer vanaf je luie stoel met de afstandsbediening. Eurom is een merk van het dynamische bedrijf Euromac.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts