donderdag 25 april 2019

Strakke voortuin met oprit

Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Maar ook het formaat van je voortuin en de stijl van je woning kunnen een belangrijke rol spelen. Heb je een nieuwbouwwoning? Dan is een strakke moderne voortuin met een oprit of carport een goed idee.


Daarmee kun je zelf de perfecte voortuin met moderne look creëren. En dat hoeft helemaal niet al te strak en zakelijk te zijn, want met wat houten elementen of ronde vormen kun je heel simpel wat warmte en knusheid. De voortuin wordt door voorbijgangers aanzienlijk beïnvloed door het uiterlijk van je ingang van de oprit of het pas naar de duur. In plaats van tuinbestrating kun je ook voor een voortuin met grind kiezen, wat een ander effect aanbrengt.


Strakke voortuin met oprit

Grind is met name geschikt voor een strakke moderne voortuin. Een voortuin met een oprit is het meest ideaal, dan heb je namelijk je eigen parkeerplek aan huis. Je hoeft nooit meer op zoek te gaan naar een parkeerplek. De uitdaging is wel dat je de oprit en de voortuin mooi in elkaar laat lopen, zodat er één mooi geheel ontstaat. Dit noemen ze ook wel ‘vertanden’.


Met heggen kan je de voortuin ook strak maken. Belangrijk daarbij is natuurlijk dat je het wel mooi strak blijft onderhouden. In deze video zie je hoe een lelijke voortuin omgetoverd wordt tot een supermooie strakke voortuin door Jos Johannink in samenwerking met Niels Borgerink. Of moet je auto er juist wel staan maar uit het zicht? Denk bij de aanleg van een voortuin ook aan de mogelijkheid van een buitenkraan.


Een strakke tuin kun je in allerlei stijlen en uitvoeringen aanleggen. Zoals je hebt gezien kun je zowel een grote als een kleine strakke tuin inrichten. Met planten of zonder planten, met terras of zonder terras: zolang de lijnen en contrasten goed worden toegepast kun je doen wat je wilt in je nieuwe strakke en moderne tuin. Op onderstaande foto zie je een voortuin die zowel klassiek als modern aandoet: het strakke gazon met beperkte begroeiing is als een eigentijdse tuininrichting te beschouwen, terwijl de beplanting aan de gevel eerder klassiek oogt.


Hieronder vind je een moderne voortuin. De oprit met strakke tegels past goed bij de betonnen trap en boordstenen. Hier treft u diverse voorbeelden en foto’s van voortuin , oprit en ontwerp. Aangelegd door Kasbergen hovenier. Hoewel de mogelijkheden voor voortuinen klein zijn proberen wij toch in elke voortuin orgineel en uniek te zijn.


Wilt u een strakke of speelse voortuin. Ons hovenierbedrijf is u graag van dienst! Je kunt de moderne voortuin heel eenvoudig mooier maken zonder dat de tuin te klassiek wordt.


Denk bijvoorbeeld aan tegels, van elkaar gescheiden door randen grind. Dit maakt paden en opritten interessant, maar houdt wel de strakke belijning in ere. Dit kun je ook doen in borders, door te spelen met tegels, grind en beplanting. In Heukelum is een strakke maar daarnaast ook speelse oprit met voortuin gemaakt. Het ging er bij dit project om dat er drie parkeerplaatsen werden gecreëerd.


Strakke voortuin met oprit

De wens was wel dat het er als een tuin moest uitzien. Een steenmassa was daarbij absoluut geen optie. Hoe Puper Hoveniers dit heeft aangepakt? Als eerste is de bestrating besproken.


Het is van belang om bij een tuinontwerp voor een voortuin met oprit te bepalen welke functie de tegels, paden en bestrating zullen hebben. Is het om overheen te lopen, is het om een terras te maken of wordt het gebruikt om auto’s op te parkeren? De keuze voor de juiste tegel hangt hiervan af.


Voortuin door Barry Visser. Een van mijn favoriete voortuinen ! Als je een tuinontwerp gaat maken voor een voortuin met oprit , zul je met veel meer aspecten rekening moeten houden. Je kunt niet zomaar tegels neerleggen en deze gebruiken voor alle toepassingen die je wenst. Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt tuinen met grind.


De werkverzetter – Aanleg van voortuin en oprit in Maartensdijk. Sommigen kiezen voor een volledige open voortuin , die in contact staat met de voortuin van de buren. Maar soms kan het wel fijn zijn om tóch een goede scheiding te creëren.


Strakke voortuin met oprit

In deze voortuin met oprit hebben ze drie grote hoge bomen gebruikt als tuinafscheiding. Weer eens wat anders dan schuttingen of hekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts