maandag 22 april 2019

Skottelbraai bbq rooster

Gemakkelijk, snel en gezond. Bekijk onze collectie skottelbraais direct online! Ontdek de voordelen van de populaire skottelbraai. Vind jou passende beschermhoes.


Alles wat je deze zomer nodig hebt voor een geslaagde BBQ vind je op beslist.

Diverse modellen op voorraad. Het rooster is ideaal voor het grillen van een lekker stukje vlees of vis. Specialistisch advies nodig? Cadac is het bedrijf dat de Skottelbraai op de markt heeft gebracht. Skottelbraai komt van de Zuid-Afrikaanse woorden skottel (van Skottelskaar, een landbouwgereedschap dat door Zuid-Afrikaanse boeren werd gebruikt) en braai, dat vertaald kan worden met ‘barbecue’.


Dit Cadac BBQ rooster is een mooie uitbreiding voor de Skottelbraai. De herkomst van de Skottelbraai bbq.

Let op: Hij is niet geschikt voor de kleinere Citi Chef 30. Dankzij dit rooster kun je hem namelijk nu ook als barbecue gebruiken! Dit barbecuerooster van Cadac is geschikt voor de Carri Chef en Citi Chef 48. Bovendien beschikt het rooster over een antiaanbaklaag waardoor hij na gebruik weer snel schoon wordt. Een skottelbraai is erg praktisch.


Daarnaast is de skottelbraai veelzijdig en met het toevoegen van diverse onderdelen haal je nog meer uit je skottelbraai. Find What Is A Rooster and Related Articles. Er zijn onderdelen die als vervanging van het huidige onderdeel kan dienen. Het non-stick BBQ rooster is een verwisselbaar kookoppervlak voor de Carri Chef en Citi Chef 50.


Grootste aanbod kampeerartikelen. De BBQ is erg veelzijdig, doordat hij makkelijk uit te breiden is met meerdere bakplaten, grillplaten, wokken en vele andere accessoires. Een Skottelbraai zou in de standaard uitrusting van een echte kampeer liefhebber moeten zitten.


De Skottelbraai is namelijk zeer praktisch en gemakkelijk in de omgang. CADAC Barbecuerooster met handgrepen - Ø cm. Geëmailleerd BBQ rooster met handgrepen.


Te gebruiken voor uw houtskoolbarbecue met een doorsnee van 47.

Erg handig in gebruik gescheiden BBQ -en en wokken. Cadac skottelbraai Food Dividers Met deze handige food dividers kun je makkelijk je voedsel gescheiden houden tijdens het bereiden. Bestel Skottelbraai bij fonQ. Zo kun je bakken en grillen op hetzelfde moment.


Het meegeleverde rooster bestaat namelijk uit een barbecue rooster en bakplaat in één. Kies uit producten vanaf € 400. Zeer eenvoudig schoon te maken, wordt geleverd met een handige draagtas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts