vrijdag 26 april 2019

Jacuzzi schoonmaken

Grootste showroom van Europa. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het onderhoud van een jacuzzi lijkt misschien een flinke last voor je zijn. Het water wil maar niet helder worden, of het water zit vol zwevende viezigheden.


Toch hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn. Hieronder vind je de basisregels en het meest gebruikte 5-stappenplan, maar ook een makkelijkere (en eigenlijk betere) onderhoudsmethode.

Je zet een rustgevend muziekje op, vult het bubbelbad met water, steekt een aantal geurkaarsjes. Naast de wekelijkse klusjes, moet maandelijks de buitenkant van je opblaas jacuzzi worden schoongemaakt. Daardoor blijft je bubbelbad ook van buiten een aantrekkelijk bezit. Jaarlijks klusjes zijn er ook, zoals het verversen van het water en het reinigen van de leidingen en de jets. Bubbelbad schoonmaken is niet moeilijk, maar dient elke week te gebeuren.


Tips voor jacuzzi schoonmaken ! Jacuzzi filters schoonmaken of vernieuwen. Het schoonmaken van de kuip is zo gebeurd. Gebruik geen schuurspons, want hierdoor ontstaan er krassen en doffe vlekken.

Ook de binnenzijde reinigt u met een niet al te agressief schoonmaakmiddel, zoals azijn. Wanneer u aan de onderstaande punten de nodige aandacht besteedt is het jarenlang. Eerder schreven we al een blog met tips waar u op moet letten bij het kopen van een jacuzzi en over de Europese kwaliteit ervan. Zodra u een goede keuze heeft gemaakt, is het dus belangrijk om uw jacuzzi goed te onderhouden en te reinigen, zodat u er nog lang van kunt genieten.


Wij geven u graag een aantal tips. Daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk profijt van hebben. Hoe je dat doet, lees je hier.


Gebruik je de jacuzzi meer dan keer per week, keer per dag, bij feestjes, met kinderen. H-controle – Ten minste uur na de chloorshock moet je de pH-waarde van het jacuzziwater controleren en aanpassen indien nodig. Op dit moment is SWT(Science Water Treatment) in onderzoek aangezien dit product een biocide is, het doodt de bacteriĆ«n op een effectieve wijze.


Maar volgens de Europese wetgeving moet op een biocide product een toelating worden verleen dat heeft dit product niet op dit moment. We gaan uw spa reinigen en zorgvuldig schoonmaken. De schilfers zullen niet gelijk weg zijn, maar we laten u zien wat u zelf verder kunt doen om eraf te komen, dat gaat helaas niet in een keer reinigen.


Well-Tec helpt u vanuit de basis, eerlijk en meedenkend met de klant. Om ervoor te zorgen dat je lang plezier kunt hebben van je jacuzzi , moet deze goed onderhouden worden. Let ook bij de aanschaf op de kwaliteit van de jacuzzi. Regelmatig een schoonmaakbeurt kan ook zeker helpen om de levensduur te verlengen.


Laat de kuip weer leeglopen en maak hem goed schoon met een speciale Shell Polish. Door gebruik te maken van dit schoonmaakmiddel, blijft de kuip in topconditie.

Als de kuip weer blinkt, kun je het bad weer helemaal vol laten lopen met warm water. Het verdient de voorkeur dat u bij de uitvoer van deze dienst aanwezig bent. Vooral de lijn van de waterrand moet je goed schoonmaken : daar ontstaat het snelst vuil en aanslag. Voordat je je jacuzzi laat leeglopen, kan je hem best nog desinfecteren.


Je voegt dan een desinfecterend product toe aan het water, waarop je de jets in werking zet. Je ontsmet zo de leidingen van je spa. Zoals ieder hoogwaardig product heeft ook uw spa of jacuzzi met enige regelmatig onderhoud nodig en de juiste waterbehandeling. Breng vervolgens de chloorwaarde op peil.


Lekker loungen in je bubbelbad na een lange dag werken of spelen is een ontspannen manier om tot rust te komen. Een bubbelbad schoonmaken. Maar zelfs de meest elegante bubbelbaden kunnen onaantrekkelijk worden gemaakt door slijm, vuil.


Met de bubbelbad onderhoudsset van Intex, maakt u uw bubbelbad binnen een handomdraai schoon. Uw bubbelbad schoonmaken begint bij het verwijderen van drijvend vuil met het oppervlaktenetje van deze schoonmaakset. Vervolgens kunt u de waterlijn van het opblaasbare bubbelbad schoonmaken met de scrub spons.


Slecht onderhoud van de filters verkort niet alleen de levensduur van de filter zelf, maar ook de jacuzzi -ervaring. Niemand wil in vuil en stinkend water zitten. Daarnaast kan de jacuzzi -pomp vastslaan als de filter erg vervuild is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts