dinsdag 23 april 2019

Fietsenstalling in tuin

Zet u fiets altijd droog neer. Bekijk de mogelijkheden op onze website! Van tuinhout tot sierbestrating! Kies dan uit meer dan houten fietsenbergingen op Blokhut.


Uw fiets staat veilig jaar garantie Snelle levering. Fietsenberging in de tuin nodig?

De fietsenstalling is gemaakt van FSC geïmpregneerd dennenhout en is zwart gebeitst. Doordat de berging aan de bovenkant open is, oogt de berging of stalling luchtig. De fietsenberging is eventueel op te vrolijken door er een aantal leuke bloembakken of een leuke plantenmand aan op te hangen, hierdoor krijgt het mooie, intense zwart een beetje kleur. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Een fietsenstalling of fietsenberging in de tuin , langs het huis of tegen het huis. Als je veel plaats hebt in de tuin , kun je voor de fietsen wel een leuke berging maken, al dan niet overdekt.


Een overdekte fietsenstalling in de voortuin is ideaal.

Het is super fijn als je een woning of een appartement hebt met een berging, een schuur of een garage. In Nederland hebben we echter veel te maken met tuinen zonder achterom. Opties voor uw fietsenstalling van hout. Als u uw houten fietsenhok laat realiseren door Van der Heijden Buitenleven kunt u altijd rekenen op professioneel maatwerk.


Kiest u voor Douglas hout, geïmpregneerd Vuren, Eiken of toch voor Western Red Cedar? Laat u het hout van de fietsenstalling behandelen? En hoe laat u de houten fietsenstalling.


Als de fiets dag en nacht op straat blijft staan is de kans op diefstal groot. Dankzij de compacte fietsenstalling F-6kunnen de fietsen toch vlakbij veilig worden opgeborgen. Het efficiënte ontwerp van dit prachtige kunststof tuinhuis maken de Keter Manor Pent 6xeen perfect passende berging in iedere tuin. Dankzij de vlakke lijnen integreert het tuinhuis moeiteloos in uw tuin , zodat u altijd kunt genieten van een handige berging voor bijvoorbeeld uw tuingereedschap, fiets of grasmaaier. Deze Nature net-tunnelkas voor in de tuin is een ideale barrière voor het weghouden van de meest voorkomende vliegende plagen.


Het is ook ideaal voor het beschermen van gewassen tegen rupsen en slakken, aangezien het verankerd is aan de grond. De net-tunnelkas voor in de tuin bestaat uit een fijn gaas met mm openingen en is vervaardigd uit UV. U kan deze fietsenstalling ook personaliseren bv u plaats hem in uw voortuin in uw favoriete kleur en laat aan de zijkant uw huisnummer erin ponsen. De GARDEN is standaard groen waardoor hij niet opvalt in uw tuin en kan in plaats van een fietsstalling gebruikt worden voor het opbergen van uw tuinset, tuingereedschap en afvalcontainers.


Ervaar het verschil met NuBuiten!

Zo kan voor elke locatie een passende oplossing worden gerealiseerd. Heeft u geen of te weinig ruimte voor de stalling van uw fietsen? Geen nood Belgo Garant kan in elke stijl en budget een gepaste houten fietsenstalling ontwerpen, maken en zetten. Dit kan een open, gesloten, vrijstaande of aangebouwde fietsenstalling zijn.


Er moet grond worden uitgegraven, tegels worden aangeschaft en geleg ijzeren hekken moeten worden verplaatst en bestaande fietsenrekken moeten worden geplaatst. Demontabele snelbouw container, perfect geschikt voor garage of tuinhuis. We hebben showroomlocaties in.


Een opgeruimde tuin begint natuurlijk met een opgeruimde opbergplaats. Er zijn verschillende soorten bergingen. Zo heb je een houten berging die veel lijkt op een houten schuur. Of een metalen berging die een strak uiterlijk heeft.


De meeste bergingen hebben twee deuren zodat je bij opening gelijk kunt zien wat er in staat, of waar nog ruimte is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts