maandag 29 april 2019

Tuindoeken intratuin

Uitgekeken op die saaie muur ? Alle tuinposters vind je op beslist. Bestel snel jouw tuindecoratie. Met een tuinschilderij maak je de tuin of het balkon extra gezellig. Bij Intratuin vind je een uitgebreide collectie buitenschilderijen op canvas, hout, kunststof of zelfs aluminium. Kies voor een mooie botanische buitenposter of een landschap, of hou je van een vrolijke dierenprint?


Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën.


Tuinposter voor uw saaie stenen muur of schutting nodig? Maak uw keuze en bestel uw tuinposter op maat. De tuindoeken zijn zon- en weersbestendige fotodoeken, Onze tuindoeken worden geprint op een weervast materiaal wat garant staat voor een optimale kleurechtheid en een lange levensduur.


Ze blijven ten minste jaar hun heldere kleuren behouden. Afhankelijk van de plek waar u de tuindoek plaatst kan dit zelf tot jaar zijn. Tuinhekbekleding voorkomt inkijk met privacydoek. KWALITEIT zichtbreeknet voor tuinafscheiding. Kies een tuindoek voor decoratie van uw tuin.


Tuindoeken brengen sfeer in je tuin. Kies uit vele motieven en kleuren en bestel het tuindoek eenvoudig via de website. Online tuinposters bestellen kan bij ons.


Zorg voor een mooie tuin decoratie en plaats één van onze tuinposters in uw tuin. Wij kunnen ook uw eigen foto op doek. Afbeelding naar wens aanpassen op de site. Showroom voor advies en gratis tuinvoorbeeld. Tuinschilderijen creëren sfeer in je tuin.


De prijzen zullen via het bestelsysteem, bij ingaven van de gewenste onderdelen, afwerking en formaat automatisch worden berekend. Wilt u een andere maat voor uw tuindoek dan hierboven is vermeld? Klik dan op de button ‘afwijkende maten’ en bereken heel snel wat de prijs van uw tuindoek zal zijn. Overzicht van modeltuinen met daarin hoe een tuindoek uw tuin kan verfraaien of een kleine tuin diepte kan geven. Dit kan met een tuinposter.


Doorbreek een saaie schutting of muur met een verrassend leuk doorkijk effect. Mocht u geen geschikte foto vinden in onze foto bibliotheek, neem dan even contact met ons op. Kan je tuin balkon of veranda wel een oppepper gebruiken maar weet je niet hoe?


Laat je mooiste foto afdrukken op een tuinposter! Bekijk ons assortiment Buitenschilderijen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Prachtige tuindoeken voor het exclusief aankleden van uw tuin. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hierdoor is er voor iedere tuin of balkon een passend tuindoek te bestellen.


Bovendien vind je bij ons nog vele andere mogelijkheden om jouw foto op tuinposter geheel aan je eigen wensen aan te passen. Zo kun je in onze nieuwe besteltool zélf je foto op tuindoek omzetten in het zwart-wit of sepia en kun je tekst toevoegen aan je tuindoek met foto. Deze tuindoeken worden niet alleen gebruikt als tuinposter, maar zijn ook erg geschikt als spandoek, gevelreclame bouwhek, dranghekdoeken en zijn niet-reflecterend.


Plaats een tuinposter in uw tuin en sta versteld van het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts