maandag 8 april 2019

Hoveniersbedrijf vacatures

Hoveniersbedrijf vacatures

Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Gezellig team en flexibele werktijden. Je komt te werken bij een mooi en sociaal bedrijf die naast het hoveniersbedrijf ook een tuincentrum hebben. Onze opdrachtgever is over het algemeen werkzaam in de regio van Vught.


Hoveniersbedrijf vacatures

Voor uitbreiding wordt er gezocht naar een persoon die goed mee kan komen in het team maar die vrijdag middag ook nog even op de zaak een biertje mee pakt. Wij ontwerpen én realiseren voornamelijk particuliere tuinen waarbij de klant centraal staat. Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Het werkgebied ligt voornamelijk in de Achterhoek, maar ook daarbuiten zijn wij werkzaam.


Wij zijn jouw partner voor ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Vind je alle vacatures bij hoveniers. Zelfs na bijna jaar ervaring, is de liefde voor het vak alleen maar gegroeid. Met deze titel bent u verzekerd van kwaliteit, kennis. Heb jij groene vingers en een hart voor het hoveniersvak?


Hoveniersbedrijf vacatures

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je op zoek naar een functie als hovenier? Bij grotere hoveniersbedrijven vind je vacatures zoals voorman hovenier, planner en calculator.


Hovenier vacatures , jobs en banen. Altijd een restaurant bij jou in de buurt. Onze kracht ligt niet alleen in de creativiteit van ontwerpen maar ook in het veelzijdige vakmanschap van onze hoveniers.


Vacatures in werktuigbouwkunde, elektro- en installatietechniek! Ben jij de persoon met groene vingers, verantwoordelijkheid en teamspirit? Gezien de groei van het bedrijf hebben wij enkele openstaande vacatures. Uitzicht op vast contract, per week. Het hoveniersbedrijf voor Amersfoort en omstreken!


Vacature vakbekwaam hovenier onderhoud tuinen particulier. We zijn gespecialiseerd in tuinaanleg van particuliere tuinen en doen ook renovatie en onderhoud aan particuliere tuinen en bedrijfsterreinen. Alles over Facilitair vacatures Meer dan 300.


We realiseren kwalitatieve projecten voor, en liefst samen met onze opdrachtgevers. Spek GROEP is een toonaangevend en allround hoveniersbedrijf in Benthuizen - Zuid-Holland. Wil je werken in een jong en enthousiast team? Stuur je sollicitatie met motivatie naar.


Met een gemotiveerd team doen wij dagelijks ons best om de klantverwachtingen te overtreffen. We verzorgen met veel aandacht de aanleg en het onderhoud van tuinen voor particulieren en bedrijven. Ben jij op zoek naar medewerker hoveniersbedrijf vacatures ? Bekijk nu banen via Uitzendbureau.


Hoveniersbedrijf vacatures

Als het werving- en selectiebureau voor de groene sector werken wij voor verschillende opdrachtgevers zoals gerenommeerde hoveniersbedrijven , gemeenten en grotere groenbedrijven in heel Nederland. Voor de invulling van de groene vacatures kiezen wij bewust voor een landelijke aanpak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts