vrijdag 26 april 2019

Kersenbomen kwekerij

Kersenbomen kopen bij Bomenenzo. De mooiste kersenbomen koopt u makkelijk online bij kwekerij Bomenenzo. Kom ook eens langs bij onze kwekerij in Lienden waar u verschillende kersenbomen kunt bekijken. De homepagina van de online webwinkel van kwekerij Klein, hier kunt u gemakklijk en snel al uw beplanting online bestellen, rechtstreeks van de kwekerij en eventueel.


De familie Houweling is al tientallen jaren lang een kwekersfamilie. Wij vinden het erg belangrijk dat u bij het kopen van een fruitboom ook goed wordt ingelicht over de eigenschappen van een ras, de verzorging en de bestuiving. Welkom bij kwekerij Houweling. Ons bedrijf is gericht op klassieke teelmethodes.


Op een manier die dicht bij de natuur staat. Naast deze teelt doen we ook andere dingen, zo verhuur ik mijzelf als Freelancer en hebben we met de hele familie Fruitbomen. Ik zal me even voorstellen. Ze zijn leverbaar als laagstam, halfstam en hoogstam.


Een Prunus Avium zoete kers vraagt om een goed ontwaterde, kalkrijke en humushoudende bodem. Schrik niet van een pikkerige gombal op de takken of scheurtje in de stam. Voor karakteristieke oude kersenbomen moet u bij kwekerij het Lutterveld zijn. Dit hoort een beetje bij kersenbomen.


Onze oude kersenbomen komen uit de fruitteelt en hebben al een heel aantal jaren geproduceerd. Deze bomen rooien wij als ze bijvoorbeeld plaats moeten maken voor woningbouw. Een van de beste eigenschappen van kersenbomen is de bloesem.


Kersenbomen kwekerij

Online kunt u gemakkelijk en snel uw kersenboom bestellen. De smaak van de kersen verschillen ook, het is daarom belangrijk om een kersenboom te kiezen het beste bij uw wensen past. Bovendien kunt u in het voorjaar genieten van prachtige bloesem. Bij Kwekerij Klein kunt u fruitbomen bestellen met de lekkerste vruchten. Van verschillende soorten appelbomen tot heerlijk geurende kersenbomen en van diverse rassen perenbomen tot prachtige walnotenbomen, in onze online kwekerij vindt u het allemaal.


Voor consumenten adviseren wij altijd Gisela deze onderstam zorgt ervoor dat de bomen langzaam groeien, veel productie geven en niet hoog worden. Bij kwekerij het Lutterveld bent u aan het juiste adres voor oude fruitbomen. Stel een complete oude boomgaard samen met onze producten. Maak uw keuze uit oude perenbomen, oude appelbomen, oude kersenbomen , oude notenbomen en oude pruimenbomen. De bomen op onze kwekerij zijn tot jaar oud en komen uit de voormalige fruitteelt.


Kersenbomen kwekerij

Heerlijke kersen uit eigen tuin? We hebben een groot assortiment kersenbomen , in diverse vormen en maten: spil, laagstam of halfstam kersenbomen. Wilt u een mooie donkerrode kers, dan kiest u bijvoorbeeld de kers Regina. Wij zijn een kleinschalige fruitboomkwekerij (Noord-Brabant) met een grote verscheidenheid aan rassen, welke op natuurlijke en harmonische wijze worden opgekweekt.


Prunus avium is van oorsprong de wilde kers, dit zijn sterke groeiers waardoor er snel een grote boom ontstaat. Bij ons kunt u dus terecht voor biologisch opgekweekte appelbomen, perenbomen, kersenbomen en pruimenbomen. Een kersenboom is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor uw smaakpappillen.


Kersenbomen kwekerij

De kersenboom groeit redelijk sterk en vertakt gemakkelijk. Wij hebben het grootste sortiment fruitbomen op. En de boom zelf is ook een lust voor het oog.


Onderaan deze pagina vindt u de rassen die we voor u in onze boomkwekerij hebben staan. Maak bijvoorbeeld eens kennis met Johanna. De Johanna kers is één van de lekkerste kers die u zich kunt voorstellen en is weinig gevoelig voor. Karaktervolle bomen zien wij vandaag steeds meer verwerkt in zowel moderne als rustieke tuinen. Ons assortiment kan hier alvast een mooie aanvulling of inspiratiebron voor zijn.


Kersenbomen kwekerij

Graag denken wij met u mee om deze invulling compleet te maken. U bent, na afspraak, van harte welkom op onze kwekerij , de koffie staat klaar. Vers fruit plukken uit eigen tuin, wie wil dat nu niet?


Met een paar fruitbomen in de tuin kunt u ieder seizoen weer genieten van een nieuwe oogst appels, peren, kersen, pruimen of ander fruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts