dinsdag 23 april 2019

Intratuin breda high tea

Pyramidenbeutel mit Blättern, Blüten, Kräutern und Fruchtstücken im Grobschnitt. Aus hochwertigen und natürlichen Inhaltsstoffen. Jetzt die Welt von Ti Ora entdecken! Teemarke, gegründet in Neuseeland. Mit der Natur im Einklang.


Lass dich von uns inspirieren. Supermärkten und Onlineshops. Genieten van meerdere lekkernijen met een grote pot thee in Breda. AnneMax de freshfoodcoffeecafe. Elke dag ontbijt, koffie, lunch, high tea en borrel.


Kontrolliert ökologischer Anbau durch EU-Bio Siegel zertifiziert. Premium- Tee auf höchstem Niveau - Ab 20€ versandkostenfrei zu Ihnen geliefert. De leukste restaurants voor een High Tea in Breda. Reserveer nu direct online.


En geniet ondertussen van een verse kop thee, zelf samen te stellen door te kiezen uit diverse losse theesoorten en verse kruidenmixen. Vraag je vestiging naar de mogelijkheden. Proef ons wintermenu: Het Tuincafé. High Tea Breda heeft een verzameling van de leukste High Tea locaties in Breda. De stad onder de grote rivieren kent veel gezellige kroegjes, barretjes en restaurantjes waar High Tea ’s worden aangeboden.


Sfeervolle verlichting, kruidige kerstgeuren en bergen met lekkernijen. Tussendoor even een heerlijke koffie of verse smoothie. De folder vind je op onze folderpagina. Intratuin Terheijdenseweg. Naast aanbiedingen voor bijvoorbeeld tuinmeubelen en barbecues, lees je ook handige tuintips en kun je meedoen aan winacties.


We kwamen op het idee om haar mee te nemen voor een High Tea. Welcome to New Teeland - Entdecke die vielfältigen natürlichen Teesorten von Ti Ora! Hier findest du deine Lieblingsteemischung. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even uit te rusten bij De Eetbare Tuin. Maar ook voor een smakelijke lunch of een uitgebreide high tea kan je bij de Eetbare Tuin terecht.


Breda , een bourgondische sta met veel leuke restaurants en bezienswaardigheden. Maak kennis met de Brabants gastvrijheid tijdens een high tea in het historisch centrum, op een terras in de haven of bijvoorbeeld in het oude Liesbos. Onze tip: combineer je high tea met een bezoek aan Het Begijnhof Museum. Wij hebben de nieuwste Kersttrends van dit jaar voor je op een rijtje gezet.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Smelt jij ook al weg bij het idee dat heel de tafel vol lekkers staat? Een high choc of de traditionele high tea ? Er is genoeg te vinden in Breda ! Wij hebben een selectie gemaakt, waar je kan genieten van een high tea samen met je familie of vriendinnen!


Hier kun je dan dus niet ontbijten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts