dinsdag 30 april 2019

Industrieel hekwerk

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Tuinschuttingen al vanaf € 295! Alles voor jouw schutting online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


We werken veelvuldig voor bedrijven en instellingen.

Bij onze industriële producten geld hetzelfde als bij onze poorten: alles wordt naar uw eigen wens aangepast! Industrieel Industriële poorten- en hekwerken. Ook hier kunt u kiezen uit diverse maten en vormen: Hoog of laag, Rond of recht, met ring of krul. Bij ons kunt u zelf beslissen hoe uw industriële poort of hekwerk eruit ziet.


Voor industrieel hekwerk van de hoogste kwaliteit gaat u naar Govers Sierhekwerk. Wij staan garant voor het leveren van kwalitatief goed hekwerk in omgeving Weert, Valkenswaard en Eindhoven met de beste service en kunnen dat aantonen met het HEKMERK keurmerk waarover wij beschikken. Ze zijn leverbaar in verschillende lengtes variërend van 2. Stalen hekwerk rondom uw tuin, om op een mooie manier toch uw terrein te beveiligingen.

Een exclusief stalen hekwerk met bijpassende poorten om het erf van deze mensen aftenschermen en het niet meteen op een ’gevangenis’ te laten lijken. Vandaar dat er ook voor de hoogte 160cm is gekozen. Hitmetal BV - Uw totaal leverancier. Keer terug naar de backoffice Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of.


Een industrieel hekwerk kan voor veel situaties de oplossing bieden. Mede door de transparante look wordt het gaashekwerk vaak gebruikt als omheining bij scholen, recreatieplaatsen of bedrijfsgebouwen. Door een hekwerk te plaatsen voorkomt u schade aan plantsoenen en perken door voertuigen, fietsers of voetgangers. Als fabrikant van industrieel hekwerk , kiezen wij voor degelijkheid en flexibiliteit.


Onze poorten, schuifpoorten en hekwerken, worden vervaardigd uit de beste materialen. Slot en scharnieren zijn van professionele kwaliteit, zodat uw bezit op een veilige manier wordt afgesloten. Ook voor industrieel hekwerk is SECUGA uw merk. Uw zaak ten volle de bescherming bieden die het verdiend is hier het hoofd doel. Uiteraard is het uitzicht ook steeds meer een prioriteit.


Door het eenvoudig en strak ontwerp biedt Secuga u een industrieel hek die hedendaags oogt en vooral veilig is. Shop nú alle soorten schuttingen!

Geschiedt in een zinkbad met een temperatuur van ongeveer 450°C waarin het hekwerk wordt ondergedompeld. Na het zinkbad wordt het hekwerk afgekoeld en wordt het handmatig “gepoetst”, om alle losse achtergebleven zinkdeeltjes te verwijderen. Hierdoor wordt het hekwerk “glad”. Vervolgens wordt het hekwerk ontvet om dan te worden. De solide uitstraling van ons spijlenhekwerk met de degelijke ronde spijlen, geven een goede uitstraling bij representatieve projecten.


Omdat de spijlen door de liggers lopen kunnen ze niet worden losgewrikt. Deze hele constructie getuigt van stevigheid. Voor uw industrieel hekwerk bent u bij Alma hekwerken aan het goede adres. Wij vervaardigen degelijke hekwerken, bestand tegen alle denkbare omstandigheden.


Hekwerk van staalmatten en andere veiligheidspanelen. Neem contact op en ontdek hoe wij ons naadloos aanpassen aan uw wensen en eisen! Bij Dennis Hekwerken is het mogelijk een. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8. Op zaterdagen alleen op afspraak. Een veilig en voordelig metalen hekwerk rond uw bedrijf of woning?


Wij leveren alle types industrieel hekwerk en kunnen alles aanpassen aan uw wensen. Ook het monteren van het hekwerk voeren wij uiteraard vakkundig en met service en garantie uit. Wij adviseren dit slot als een standaard voor al uw industriële poorten. Op deze pagina vindt u het aanbod van hekwerken voor uw bedrijfspand.


Een hekwerk is het visitekaartje van uw bedrijf, welke een strakke uitstraling moet hebben. Daarnaast is de veiligheid ook erg belangrijk. De hekwerken van Winter garanderen u van veiligheid in en rondom uw bedrijfspand. Voor onze industriële poorten en hekwerk zijn er standaard maten maar kunnen ook steeds op maat worden gemaakt naar uw keuze. Wij kunnen u ook schuifpoorten aanbieden deze beantwoorden aan de strengste veilighheidsnormen.


Een metalen spijlen hekwerk is robuust, onderhoudsarm en elegant van vorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts