vrijdag 12 april 2019

Speeltoestellen nl

Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Vind speeltoestellen schoolplein het nu op Kensaq. Bespaar tot wel via kiesproduct. Professionele speeltoestellen. Let er dan op dat de speeltoestellen gecertificeerd moeten zijn!


Veel mensen verwarren speeltoestellen voor particulieren met professionele speeltoestellen.

Van de complete inrichting voor een nieuw speelveld (inclusief omheining en ondergrond) tot en met diverse losse onderdelen en uitbreidingen voor bestaande speeltuinen: w erkelijke alle soorten speeltoestellen vindt u in onze webshop! Al vele jaren lang bouwt speeltoestellen -online. Of het nu een los klein speeltoestel is of een groot nieuw aan te leggen park, niets is te gek. De projecten worden turn-key aangenomen, waardoor u één aanspreekpunt heeft en uiteindelijk maar één factuur. Het adres voor het kopen van goedkope speeltoestellen ! Wil je een uitdagende, veilige speelplaats?


De belangrijkste voorwaarde voor een speelplek is dat kinderen er veilig kunnen spelen. Wij ontwerpen, realiseren, zijn leverancier en onderhouden speeltoestellen op speelterreinen. Onze focus ligt op speelterreinen met speeltoestellen voor gemeentes, scholen, kinderopvang, zorginstellingen en recreatiegebieden.

Bent u op zoek naar uitdagende speeltoestellen van staal, hout of kunststof voor gebruik in de openbare ruimte, voor recreatie of een speeltuin? Of zoekt u invulling voor een sportvel park- en straatmeubilair? Laat u inspireren door ons veelzijdige aanbod en check onze referentieplekken! De met zorg ontwikkelde speeltoestellen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Wij zijn een enthousiast bedrijf met persoonlijke service.


Wij vinden het fijn om u van dienst te kunnen zijn en gedegen advies te geven. Kies uit 1producten vanaf € 190. Hier vind je de beste aanbiedingen. Of het nu gaat om een speeltoestel voor een camping, een trampoline voor bij een restaurant of een of meerdere skelters voor bij de ijsboerderij, er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Al het buitenspeelgoed van TOPspeeltoestellen.


Tuinhout Neerkant ontwerpt en produceert originele houten speeltoestellen die garant staan voor jaren speelplezier. Vraag naar de mogelijkheden! Sicuro is de specialist in professionele sporttoestellen, speeltoestellen en valondergronden. Sicuro biedt: Hoge kwaliteit producten Sterk in maatwerk Gedegen. In deze Europese norm zijn veiligheidseisen opgenomen voor speeltoestellen die bijvoorbeeld op een schoolplein, in een speeltuin of op een camping zijn geplaatst.


Bekijk hier ons breed aanbod. Buitenspelen is leuk, maar in alle euforie vergeten kinderen soms hun spullen mee naar huis te nemen. Jungle Gym Houten Buitenspeelgoed!


Jij wilt een echt cool speeltoestel in je tuin?

Dan ben je bij FATMOOSE aan het juiste adres! Hier krijg je alles wat stijl heeft: knallende kleurencombinaties naar eigen keuze, hoogstaande kwaliteit en een design dat overtuigt door het kwalitatief hoogwaardige massief hout. Speeltoestellen , Speelhuisjes, Schommels en veel meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts