vrijdag 5 april 2019

Red cedar tuinhuis

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Bekijk nu onze voorraad Blokhutten! Naar wens gemonteerd door vakmensen.


Op zoek naar een Tuinhuis?

Door eigen import garantie van kwaliteit en scherpe prijs. Cederhout is een prachtige houtsoort. U hoeft niet te schuren en schilderen, uitsluitend ervan genieten. Elk mens is uniek, dus ook elk tuinhuis of prieel. Red-Cedar tuinhuis modern Silvolde.


Dit tuinhuis heeft een moderne uitstraling, omdat het tuinhuis strakke lijnen heeft en geen dakoverstek. Red Cedar is zacht, maar erg duurzaam.

Wordt gebruikt voor buitentimmerwerk, met name gevelbetimmeringen. Kan zelfs onbehandeld toegepast worden en zal dan vergrijzen. Zeer duurzaam, strak, elegant en voordeliger dan u denkt!


De modelserie Kubus Tuinhuizen bij Brand Solide. Het dak is bedekt met een hoogwaardige EPDM rubberfolie. Daarom is het aan te bevelen om de binnenzijde van uw kubus tuinhuis te behandelen met GL350T impregnatievloeistof, zo wordt het doorslaan beperkt tot een minimum. Al onze ceder tuinhuizen worden geleverd inclusief montagehandleiding.


Voor het monteren van deze tuinhuizen dient u te beschikken over voldoende technisch inzicht en ervaring. Maatwerk tuinhuis , schuurtje of berging. Een tuinhuis is in onze beleving een juweel in de tuin. De tuinhuisjes hebben veel verschillende opties en zijn in iedere gewenste grondvorm en maat leverbaar.


Het leveren van maatwerk oplossingen is het enige dat bij ons standaard is. Schäffer Tuinhuizen kan u altijd helpen met prachtige maatoplossingen. Wij bieden een brede variatie aan tuinhuizen , welke dan ook in alle denkbare maten leverbaar zijn.


Ook voor houten veranda’s, een carport op maat, een schuur op maat of een terrasoverkapping bent U bij Schaffer tuinhuizen aan het juiste adres.

Red cedar verspreidt een kaneelachtige geur. Deze geur voorkomt dat bijvoorbeeld motten zich rond het hout gaan settelen. De natuurlijke bescherming van red cedar zorgt ervoor dat red cedar een populair houtsoort is voor bijvoorbeeld gevelbekleding.


Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Boek het Tuinhuis , Ulrum. U krijgt direct een bevestiging. Zeer lange levensduur door red cedar hout, hardhouten kozijnen en dakpanplaten.


Laat uw houten tuinhuis met overkapping uitvoeren zoals u dat wilt. En hoe wilt u dat wij het hout behandelen? Laat ons weten hoe u uw houten tuinhuis met overkapping voor zich ziet, dan gaan wij voor u aan de slag!


Eigenlijk voor alle constructies, binnen- en buitenshuis. De houtsoort kan onbehandeld toegepast worden en zal op den duur vergrijzen. Wil je een tuinhuisje of een blokhut? Deze keuze moet gemaakt worden op basis van de functie die het bouwwerk in jouw tuin gaat krijgen.


Wordt het een schuurtje voor opslag van spullen? Worden de fietsen in het tuinhuis geplaats of is het een mooie ruimte voor een tweede koelkast? Deze Noord-Amerikaanse hardhoutsoort staat bekend als lichtgewicht en is daarom geschikt voor montage aan de woning.


Er is een duidelijke no-no als we praten over red cedar behandelen en verf. Lak, vernis, schellak, polyurethaan en andere transparante, filmvormende producten zijn absoluut afgeraden als u buitenshuis red cedar wilt beschermen. Deze red cedar houten dakshingles zijn zeer duurzaam, hebben een unieke ambachtelijke uitstraling en een kennen zeer lange levensduur tot wel jaar of langer!


De levertijden zijn kort door onze constante voorraad. Ook het aanbrengen van deze houten dakbedekking valt onder onze werkzaamheden en kunnen we indien gewenst voor u uitvoeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts