vrijdag 18 mei 2018

Tweepersoons jacuzzi

Bestel Tweepersoons bij fonQ. Alle zwembaden vind je op beslist. Stel je eens voor, het is hartje winter, je bent samen met je geliefde een weekendje weg.


Jullie hebben net ingecheckt en buiten in een mooie tuin, wacht een heerlijk warme privé jacuzzi op jou en je partner. De luxe tweepersoonskamers kan je zonder schroom koninklijk noemen. Ze beschikken over een kingsize bed en een luxueuze badkamer met een tweepersoons jacuzzi met jetstreams, lichttherapie én regendouche! Ook bijzonder: je kunt ook overnachten in het vrijstaande Bruidshuisje, gelegen in het voormalige koetshuis.


Suite met tweepersoons jacuzzi , champagne en bonbons. Gratis parkeren, gratis WiFi en gratis toegang tot het vogelpark. Sommige verblijven hebben een tweepersoons jacuzzi midden in de slaapkamer.


Tweepersoons jacuzzi

De Presidential Suite heeft twee verdiepingen, met een wenteltrap naar de slaapkamer (met jacuzzi en een douche met zes douchekoppen). Deze prachtige suite is van alle gemakken voorzien. De suite beschikt over een open badkamer met tweepersoons jacuzzi , douche en apart toilet.


Bij een verblijf op de suite zijn bubbels en bonbons inbegrepen. Veel mensen kennen Silverspas als marktleider in massagebaden. Het is onze grootste uitdaging alle liefhebbers van jacuzzi ’s duidelijk te maken dat er een totaal andere klasse bestaat: het massagebad. Boek nu jouw met privé jacuzzi of sauna weekend bij Weekendesk. Vakantiehuizen met jacuzzi voor ieder seizoen.


Tweepersoons jacuzzi

In een vakantiehuis met jacuzzi kunt u het hele jaar door heerlijk ontspannen. Een jacuzzi in de tuin van uw bungalow of een jacuzzi op het terras van uw villa of appartement. Wat uw wensen ook zijn, Belvilla heeft altijd een vakantiehuis met jacuzzi dat bij u past.


Bent u op zoek naar een persoons whirlpool ba of wilt u zelf eens uit komen proberen hoe heerlijk deze baden liggen? Wil je groots en luxueus uitpakken? Of op zoek naar een WAUW-cadeau voor je lief, dan kunnen we een hotelkamer met jacuzzi aanraden.


Hier kunnen jullie in alle rust de liefde vieren. Een glaasje bubbels, kaarsjes en heel veel badschuim! Kortom, een hotelkamer met jacuzzi is perfect voor een romantisch weekend met jouw lief. In een hotel met jacuzzi op de kamer geniet je van dat beetje extra luxe wat voor op en top ontspanning zorgt. Geniet van een geweldige dag in de omgeving van het hotel, proef de lekkerste gerechten in het hotelrestaurant en kom lekker tot rust in de jacuzzi op jouw eigen hotelkamer.


Wist je dat er ook luxe suites met jacuzzi zijn. Op de kamer een fijn zitje en een ruim tweepersoons bed. De grote ramen geven een prachtig uitzicht op het coulisselandschap naar het zuiden en naar het westen.


Tweepersoons jacuzzi

De kamer heeft een eigen badkamer van m² met een grote tweepersoons jacuzzi , een separate inloopdouche, toilet en wastafel. De indoor whirlpool Emidio is een ruime jacuzzi die voldoende ruimte biedt voor twee personen. Het tweepersoons ligbad heeft een hoekmodel, zodat de jacuzzi geen overbodige ruimte in beslag neemt in jouw badkamer.


Verder is deze whirlpool voorzien van alle luxe die je jezelf kunt wensen in de badkamer. De tweepersoons whirlpool Panfilo is een luxe badkuip voorzien van comfortabele functies. Luxe kamer met kingsize bed en douche. Deze luxe kamer heeft een kingsize be een inloop douche en apart ligbad. De luxe kamer met inloop douche bevindt zich op de begane grond.


Hierbij bied ik mijn persoons mooie balboa spa te koop aan! Jacuzzi Balboa Spa met cover en beugel goede staat. Deze gaat weg omdat ik uit huis ga en geen plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts