donderdag 31 mei 2018

Betonnen vloer storten buiten

Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Koop nú Vloeren in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk het prachtige aanbod aan Vloeren nú op beslist.


Het verschil tussen en gladde en ruwe afwerking is nauwelijks zichtbaar en heeft ook geen verdere impact op het onderhoud of de prijs. Wil je een beroep doen op een professional voor het storten van je betonvloer? Op de offertepagina kan je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij specialisten in het plaatsen van betonnen vloeren.


Wat voor wapening je toepast, hangt af van het soort vloer. Prijs vloer storten per m2. De kostprijs van een betonvloer aan laten brengen binnen of buiten is afhankelijk van het soort beton wat u wenst. Zo kan u kiezen voor beton met een grove grindkorrel of een betonvloer met een fijne grindkorrel.


De gemiddelde prijzen voor het laten storten van een vloer liggen tussen de euro en 1euro per m2. Wij realiseren gevlinderde betonnen terrassen en opritten. Uiteraard realiseren wij ook graag uw betonvloer voor buiten ! Op deze pagina vertellen wij u hoe het storten van een betonvloer buiten in zijn werk gaat.


Aandachtspunten om rekening mee te houden. Een van de belangrijke aandachtspunten voor het storten van de betonvloer buiten is de. Er is van alles mogelijk met beton.


Voor het zwaardere verkeer, zoals vrachtwagens, wordt buiten vaak gebezemd beton toegepast. In deze afwerking wordt de betonvloer niet volledig glad gemaakt met gevlinderd beton. Je wilt een betonvloer storten van gewapend beton voor je tuinhuisje of fietsenhok.


Om te voorkomen dat er vorst onder de vloer komt en door het opvriezen daarvan de vloer omhoog drukt is het verstandig bij buitenvloeren een zogenaamde vorstrand toe te passen. De breedte is afhankelijk van de dikte van de betonvloer. Nadat het betonnen terras glad gevlinderd is moet het terras tot dagen drogen voordat het tegelpatroon en delitaties aangebracht kunnen worden. Afhankelijk van de wens van de klant word de vloer nabehandeld.


Als de klant geen verdere behandeling wil spuiten we er curing-compound op om extreme droging tegen te gaan. Betonvloer storten kunt u zelf. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe u tijdens het storten van de betonnen vloer te werk gaat. Inclusief instructievideo! Vraag bij twijfel advies bij uw bouwbegeleider.


Verdeel de beton tijdens het beton storten gelijkmatig over de vloer en controleer de storthoogte met een waterpasintrument zoals bijvoorbeeld een laser. Werk de toplaag van de betonvloer vlak af met een rij. Wacht een aantal uur, na het storten van de beton, voordat er over de vloer gelopen kan.


Markeer met behulp van vier tuinpalen de hoekpunten van de schuur- of garagevloer. Let op: houd tussen de palen een afstand aan van 2cm. Dit is iets wijder dan de vloer uiteindelijk zal worden, omdat je op deze manier iets ruimte overhoudt om straks een smalle sleuf te graven (zie stap 3) voor de bekisting (zie stap 4). Bij het storten wordt het op hoogte gemaakt met een laser , vlak of op afschot. Daarna gaan we met een spartel of een hoogfrequent afwerkspaan de oneven heden er uit halen.


Bewerken beton: Na het storten dient de vloer even te rusten tijdens de eerste fase van het uithardingsproces. Hallo, Ik zou graag op plekken in onze tuin (groot, land om boederij heen) een tarras maken van gestort beton. De vloer moet dan stevig zijn en genoeg draagkracht hebben. Je kunt vaak direct storten op een tegel of plavuizen vloer. Bij een houten vloer is dit wat lastiger omdat deze vloer ‘werkt’.


Wanneer er geen beton over de bestaande vloer gestort kan worden, moet de oude vloer eerst worden verwijderd. Zorg er voor dat er geen lucht in zit. Als de vloer eenmaal gestort is, wordt deze met de reilat afgevlakt en egaal gemaakt. Na het storten van de betonvloer blijft deze enkele uren liggen ,als wij net over de betonvloer heen kunnen lopen kunnen wij beginnen met vlinderen.


Hoe bepaal je kosten voor het storten van een betonvloer? Een betonvloer vlinderen is een verdichtingsproces, na iedere behandeling wordt de vloer gladder. De kosten die een vloerspecialist in rekening brengt voor het storten van de betonvloer hangt af van een aantal factoren.


Zo spelen de omvang van de klus, het type betonvloer, de oppervlakte van de vloer , de afwerking en eventuele speciale wensen een rol bij het bepalen van de totaalprijs. U kunt zelf de vloer ook impregneren, maar ons advies is om dit te laten uitvoeren door een professional. Deze kan namelijk goed inschatten hoe de vloer van tevoren behandeld dient te worden voor een zo goed mogelijk resultaat.


Aanmaken en storten van het beton. Met behulp van een speciekuip en een cementmixer of betonmolen kun je het beton volgens de aanwijzingen op de verpakking aanmaken. Houd er rekening mee dat je na het aanmaken van het beton de vloer binnen een bepaalde tijd moet storten.


Dit in verband met het uithardingsproces.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts