vrijdag 25 mei 2018

Aqua mundo eemhof

Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Goed geregelde stedentrips. Grootste aanbod aan zonvakanties. Bekijk nu het Travel Store aanbod! Coolblue: Alles voor een glimlach.


Specialistisch advies nodig?

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Aqua Mundo is synoniem voor subtropisch zwemparadijs. Maak jouw borst nat voor ongekende waterattracties.


Bewonder vissen in het koraalba trotseer wildwaterbanen en met ons enorm aantal glijbanen kies je zelf hoe je door het zwembad suist! But you can also come here to learn to surf on the fantastic Flow Rider. Or slide from the spectacular Turbo Twister which towers at metres.


Discover Scuba will introduce you to diving. Glij van de Turbo Twister vol met scherpe bochten, achterste voren, 1meter topsnelheid in een rubberband of neem een duik in het buitenzwembad.

Maar naast het golfslagba de wildwaterbaan en de waterglijbanen, is er nog een unieke attractie. Je kunt er ook surfen op de unieke Flow Rider. Deze spectaculaire glijbaan is de allernieuwste op het gebied van glijbanen en de enige in Europa in zijn soort.


Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst meter hoog. De glijbaan is 1meter lang en bestaat uit drie kegelvormige delen. Ik verkoop spaarkaarten waarbij u online entreebewijzen kunt kopen volgens de onderstaande procedure:. Erg vet zijn de Flow Rider (surfen op een golf!) en Turbo Twister (bandenglijbaan). Hier geniet je een hele dag van heerlijk warm zwemwater, een golfslagba wildwaterba glijbanen en een heuse surfgolf.


De camping is geschikt voor jong en oud. Zo kunnen de jongeren zich heerlijk vermaken op het strand of binnen bij tropisch zwemparadijs CenterParcs de Eemhof , terwijl de ouderen een heerlijk dagje Bunschoten-Spakenburg kunnen doen of een prachtige fietstocht langs de Randmeren kunnen maken. Glijbanen, wildwaterbaan en een Surfsimulator. In Marina De Eemhof heb je altijd uitzicht over het water, vanaf je Woonboot of luxe Waterfront Suite.


Campinggasten kunnen gebruik maken van gereduceerd tarief. De Turbo Twister glijbaan van buiten gezien. Toch hangt het er ook maar net vanaf van welke kant je komt. Aqua Workouts Werk aan uw conditie tijdens één van de Aqua Workouts in het.


Het subtropische zwembad van De Eemhof. Zwembad de Eemhof is ook te bezoeken als dagje uit wanneer je niet het park bezoekt. Center Parcs staat erom bekend dat de zwembaden écht waanzinnig zijn.

Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden. U kunt heerlijk vertoeven in het bubbelbad of golfslagbad. En voor iedereen die van actie houdt zijn er ook nog de spectaculaire wildwaterbaan en diverse glijbanen voor alle leeftijden. Dit deel heet Marina De Eemhof.


Er zijn ongeveer 1appartementen en daarnaast ook zes woonboten beschikbaar voor verhuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts