woensdag 2 mei 2018

Hoe moet je je balhaar scheren

Größtes Online Feinkost Sortiment Deutschlands auf gourmondo. Für Dich oder als Geschenk. Heutigen Advents-Deal entdecken! Tot goedkoper dan in de winkel. Schaamhaar scheren : hoe doe je het?


Meer en méér mannen en vrouwen scheren hun schaamhaar, maar dit vereist wel enige finesse. Het scheren van je schaamhaar is voor iedereen anders ook hetero jongens doen. Je hoeft je geen zorgen over te maken dat dit slecht is. Het vereist echter de nodige finesse om het goed te doen. Of je nou een man of een vrouw bent, het kwijtraken van.


In de klas (Havo 5) werd er de laatste maanden steeds meer over gepraat: dat het beter is om schaamhaar te scheren. Wrijf nu je (vochtige) gezicht in met scheerschuim. Maak hierbij draaiende bewegingen en verdeel het schuim goed.


Hoe langer het inwerkt, hoe zachter de huid wordt en des te makkelijker het scheren gaat. Vandaag vertel ik jullie hoe je je het beste kan scheren (in ieder geval hoe ik het doe). Het vergt wat handigheid en de nodige voorzichtigheid.


Zorg voor een goede voorbereiding. Dit voorkomt snijwondjes, irritatie en rode bultjes. Te lang schaamhaar laat zich moeilijk wegscheren, dus knip dit eerst kort of gebruik een tondeuse. Een goede voorbereiding is het halve werk. Als je de schaamzone wilt scheren , moet je daar de tijd voor nemen.


Het is een secuur klusje dat gedegen voorwerk nodig heeft. Allereerst neem je een lekker warm ba of douche. Warm water maakt de huid soepel en het haar wat zachter, zodat de huid minder gaat irriteren na het scheren.


Je moet het om de paar dagen herhalen. De haartjes die teruggroeien voelen aan als ‘stoppels’. Je huid voelt dan niet meer glad aan. Vooral in de schaamstreek kan je last krijgen van irritatie of uitslag. Hoe moet je de intieme zone scheren ? Als je schaamhaar trimt, knip je de haartjes handmatig of met een trimmer kort af.


Lees ook: in plaats van scheren kan je ook kiezen voor een IPL behandeling. Hoe kan je het beste je schaamhaar scheren ? Over het benen scheren hoef je me niet veel meer te vertellen. Been there, done that gevalletje. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten.


Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen.


Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! Hier een reactie van een meisje, ik weet niet of je daarop zit te wachten? Vaak is het zo dat je wel of niet scheert om er net zo bij te lopen als de andere jongens, scheren die dan wil jij dat ook doen en scheren die niet dan wil jij dat niet doen. De andere reden om wel of niet te scheren is voor de meisjes.


Info over scheren balhaar. Resultaten van zoekmachines! Het resultaat is iets minder glad dan als je tegen de haarrichting in scheert. Pas op bij het scheren rond de schaamlippen, zodat je jezelf niet snijdt.


Gebruik één hand om de huid strak te trekken. Dat betekent dat je je mes soms om moet draaien en de andere kant op moet scheren om met de haarrichting mee te scheren. Als je met de haarrichting mee scheert zul je niet zoveel afscheren als wanneer je er tegen in gaat. Als je niet alle cookies wilt toestaan, ga dan naar ‘instellingen aanpassen’ om dit in te stellen.


Ben je jonger dan jaar? Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders om onze site te bezoeken. Hier lees je alles over hoe wij omgaan met je privacy.


Veel vrouwen hebben er een hekel aan als de zomer komt, puur om de reden dat de benen weer gezien worden. Het merendeel van de mensen houdt niet van vrouwen met behaarde benen, dus pak je scheermesje en scheer je benen! Met deze handleiding leer ik je hoe je je benen moet ontharen. Dat doe ik gewoon met spiegels.


Er is wat oefening voor nodig, maar na minuten heb je het helemaal door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts