woensdag 23 mei 2018

Bij bosshardt zwolle

Wilt u nieuwe mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer? Iedereen is van harte welkom! Voor een lekker kopje koffie, ontmoeten van andere mensen, lunchen, eetcafé, activiteiten, (vrijwilligers)werk.


Zin om nieuwe mensen te ontmoeten? Een ontmoetingsplek waar iedereen jong, ou arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. De een wat actiever dan de ander. Bij Bosshardt organiseert april een gezamenlijke maaltijd met aansluitend een filmavond. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten.


Ook de komende jaren hebben zij weer veel zin om samen de huiskamer aan de Geert Grootestraat te runnen. De openingstijden van de kledingwinkel vind je hieronder. Ontdek meer leuke winkels in Almelo. Leger-des-heils in Zwolle. Ons gebouw is dagelijks geopend van 10.


Een hapje mee-eten kan ook. Met ons werk bieden wij een plek waar mensen elkaar ontmoeten en samen actief worden. Waar mensen zin krijgen om mee te doen!


Bij majoor Bosshardt voelde iedereen zich thuis. Zij wist in veel levens licht en uitzicht te brengen. Ook ligt Zwolle aan de IJssel, het Zwarte Water en aan de Overijsselse Vecht. In Zwolle zijn veel oude en monumentale bouwwerken bewaard gebleven.


Hierdoor heeft Zwolle een oude stadskern binnen de grachten. Zwolle , die ook te vinden zijn in de rubriek leger des heils! Wij zijn begonnen met het modecafe op maandag middag omdat er behoefte.


En dat allemaal voor het project. Een mooie volkswijk in Zwolle Diezerpoort is één van de oudste wijken in Zwolle en goed bereikbaar door de ideale ligging dichtbij de binnenstad. De wijk heeft een grote diversiteit aan woningen, koop en huur, duur en goedkoop en een mix aan bewoners uit verschillende culturen. De mensen die bij Bosshardt komen verschillen inderdaad behoorlijk.


De ander komt binnen met een enorme bos haar dat alle kanten opkrult en scheldt de eerste de beste persoon even uit voor ‘homo’ in zo plat mogelijk Zwols. Amersfoort heeft sinds maandag een Bij Bosshardt. Inmiddels is het al een paar weken in volle gang: groenten en fruit van onze eigen tuin worden gebruikt voor de lunches en avondmaaltijden.


Frits heeft deze week voor het eetcafé aardappels kunnen rooien en verschillende soorten sla van de tuin kunnen halen. Om deze pagina te bekijken moet u eerst inloggen. Bekijk salarissen, vergelijk reviews, solliciteer eenvoudig en krijg een aanbod.


Er worden dagelijks nieuwe carrièremogelijkheden voor leger des heils in Zwolle toegevoegd op SimplyHired. Vind zonder stress een nieuwe baan als leger des heils op SimplyHired. Lieve majoor Bosshardt , Zoals voor velen, bent u voor mij een groot voorbeeld.


Nog altijd heb ik er spijt van dat het er nooit van gekomen is om een keer een dagje met u mee te lopen. Twee mooie plekken in Zwolle waar mensen met verschillende achtergronden terecht kunnen. Er is ruimte voor ontmoeting, een praatje en gezelligheid. Dit jaar is op deze dag een dankdienst in de Amsterdamse Mozes en Aäronkerk.


Nico ter Linden en rabbijn Awraham Soetendorp verlenen hieraan hun medewerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts