maandag 14 mei 2018

Rooster regenpijp

Ontdek nu ons brede assortiment regenpijpen of vraag vakkundig advies. Regenpijpen van PVC in alle maten. Zinken regenpijpen met toebehoren.


Wij verkopen professionele bladvangers geschikt voor dakgoten, regenpijpen of plat dak afvoeren.

Gratis verzending vanaf €20- excl. Standaard materialen voor 12.

Zelf afhalen, géén verzendkosten! Deze zinken bladafscheider kun je eenvoudig tussen een bestaande regenpijp monteren. Doormiddel van het rooster wordt een groot deel van het blad gescheiden van de doorstroming en voorkom je ontstoppingen in het riool.


Ga je aan de slag met het aanleggen van een nieuwe regenpijp of dakgoot, ga dan wel goed voorbereid aan de slag, want je werkt immers straks op grote hoogte en dan wil je niet voor verrassingen komen te staan.

Dat geldt ook voor de regenpijp. Heb je genoeg regenpijpen voor een goede hemelwaterafvoer? En heb je al eens gedacht aan een regenton in jouw tuin?


Met het opgevangen water kun je bijvoorbeeld de tuin sproeien.

Kunststof dakgoten of dakgoot PVC. Bij ons in de dakgoot(en) heb ik laatst bladvangers geplaatst. Officieel heet het een boldraadrooster. De bladvanger voorkomt dat de regenpijp verstopt raakt door bladeren die met het regenwater mee in de regepijp gaan.


Het is een makkelijk en goedkoop klusje die een hoop gedoe kan voorkomen. Gebruik een regenton om je planten en gazon van water te voorzien. Via een kraan kan je eenvoudig water tappen om je planten water te geven, en zo bespaar je jaarlijks honderden liters water! Het boldraadrooster is de oplossing voor blad in uw regenpijp.


Zo houdt u eenvoudig uw regenpijp bladvrij. De bolrooster wordt in het afvoer gat geplaatst. Een rooster BOVENAAN een regenpijp komt wel voor.

IN de pijp lijkt me vragen om problemen. Lees maar eens alle waarschuwingen op de verpakking. Dat spul vreet het vel van je vingers. Stel dat het niet lukt met dat spul, waarna je MET JE HANDEN aan de afvoer moet rommelen.


Zo verkopen we voordelig diverse maten en modellen waterafvoer- en rioleringsbuizen en hebben we allerlei goten, beugels en roosters van metaal of kunststof tegen een prettige prijs in ons assortiment waarmee je zelf een nieuwe dakgoot kunt monteren. Het voordeel van deze bladvangers is dat er geen ladder nodig is om het blad te verwijderen. Er zijn ook bladvangers die in de goot worden geplaatst.


Wat betreft die Muscle, dat is echt gore troep, moet je niet gebruiken. Bekijk alles met bladvanger! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


Door een vulautomaat tussen de regenton en regenpijp aan te sluiten, wordt overtollig water naar een infiltratieplek in de tuin of het riool geleid als de ton vol zit. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een. Bladvanger van zink voor regenpijp rond 100mm incl. Controleer tijdens het reinigen meteen ook de bevestigingsbeugels van dakgoot en regenpijp.


Als de buis verstopt is, kan je een ontstoppingsveer gebruiken of een hogedrukreiniger met rioolreinigingsset (rioolrat) om de vuilophoping los te spuiten. Vergeet ook de regenpijp niet te reinigen. Met het bladbolrooster voorkom je dat bladeren of rotzooi je regenpijp verstoppen. Het bladbolrooster plaats je bovenop de gootuitloop.


Onder hemelwater verstaan we alle vormen van water dat uit de hemel komt, zoals regen, sneeuw, hagel. Dakgoot of regenpijp preventief afdekken In de handel vind je verschillende oplossingen om ervoor te zorgen dat er geen bladeren meer in je dakgoot zullen belanden. Doel van de hemelwaterafvoer ( regenpijp ) is het afvoeren van hemelwater van dak en dakgoot naar de riolering of, soms, naar een wadi (een systeem voor afvoer en opvang van hemelwater, meestal in de grond) of een greppel.


Deze anti-bladnetten of dakgootbeschermers zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar voor verschillende vormen en materialen waaruit dakgoten vervaardigd zijn (zink, aluminium, kunststof, enz.). Ieder rooster in ons assortiment heeft zijn eigen functie, dus bepaal eerst waar de luchtafvoer moet. Wanneer een regenpijp regelmatig verstopt raakt als gevolg van bladeren en takjes, plaats dan een rooster over de afvoeropening.


Goten, afvoerbuizen hulpstukken bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Ook een bladvanger bovenaan de regenpijp is handig: deze scheidt bladeren en andere grove delen van het regenwater om verstopping en vervuiling van het water te voorkomen. Martens bladbolrooster is geschikt om een verstopping door bladeren ter vermijden in een regenpijp of uitloop van de dakgoot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts