donderdag 24 mei 2018

Mooie veranda

Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Groot aanbod verandaverlichting hier! Verandaverlichting voor de laagste prijs. Kijk rustig rond op deze site voor een eerste kennismaking met Mooieverandas. Maar wilt u echt een veranda kiezen die past bij uw smaak en uw woning, kom dan vooral naar onze showroom in Zwanenburg… Daar vindt u de grootste veranda -collectie van Europa, met vele tientallen veranda ’s op ware grootte!


Onvoorstelbaar hoeveel plezier je daarvan zal hebben, zowel op mooie als op minder mooie dagen.

En vergeet de koude maanden van het jaar niet, die pak je ook fijn buiten mee. Kijk hier voor de nodige inspiratie. Misschien wil je een strakke veranda of past bij jouw tuin juist meer een veranda met een landelijke uitstraling.


Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom? Vul het formulier in en geef aan op welke datum en tijd u langs wilt komen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact. Bekijk het bord mooie veranda van caravrijmoed op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Tuin veranda , Tuinhuizen en Tuinhuisjes.

Inspiratie voor een mooie veranda ! Heerlijk genieten in de schaduw en uit de wind en regen. Een veranda hoeft niet duur te zijn. Vooral niet als u deze koopt bij Fonteyn Outdoor Living Mall. Met een afdekking in uw tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen.


We hebben in Heiloo deze mooie Douglas veranda opgeleverd. De veranda is opgebouwd in het populaire Douglashout. De klant heeft gekozen om de vlonder uit te voeren in kunststof grijze vlonderdelen. Soms bedenken mensen zelf een voordelige of tijdelijke oplossing om hun veranda af te sluiten, met een zeil of canvas met ogen en elastieken of touw.


Dit kan wel, maar erg fraai is het niet. Wij adviseren dan liever een verticaal screen, een speciaal uitrolbaar scherm aan de gevel of een paal. Maatwerk veranda aan huis van de échte expert.


Welbeschouwd is het raar om te beweren: “Wij maken ook veranda ’s op maat”, want eigenlijk maken wij élke veranda op maat. Uw nieuwe veranda zal in de meeste gevallen immers aan uw huis vast gebouwd worden, en dan moet je altijd rekening houden met allerlei bijzondere omstandigheden. Naast keuze uit het materiaal waar uw veranda van gemaakt is, kunt u ook kiezen tussen verschillende types. Of u nu kiest voor een grote veranda , een vrijstaande versie of een veranda die om de hoek gaat, wij zorgen voor een passende oplossing.


Bent u op zoek naar een mooie veranda , carport, glazenschuifwand of tuinkamer? Met onze mooie producten creëert u extra leefruimte en verhoogd uw woongenot.

Bij ons vind u een ruim assortiment voor ieder budget. Een tuinkamer is een luxe buitenkamer dus waarom genoegen nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens en verwarming.


Het was de wens van de klant om de veranda tegen het bestaande schuurtje aan te bouwen en dat het geheel op één hoogte blijft. De buitenwanden zijn afgewerkt met Douglas staande delen, de binnenzijde wordt door de klant zelf verzorgt. Dit heeft goed uitgepakt en het Douglashout zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het is een aanvulling op de tuin geworden. Wat vind je van een heerlijk ontbijtje in de ochtendzon?


Of s’avonds naar een verlichte sterrenhemel kijken? Met een veranda van aluminium kan je het hele jaar door genieten van het buitenzijn. Je tuin vindt ik groot zat, wij hebben een grote tuin, maar nu ik wat ouder wordt, wou ik toch dat de tuin kleiner was, we zijn in ieder geval bezig om hem onderhouds vriendelijker te maken, dat scheelt weer een hoop werk met snoeien. Heerlijke lange avonden in uw tuin genieten in de veranda bij de kachel?


Uniek aan ons bedrijf is, dan we óók gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts