dinsdag 22 mei 2018

Sauna bronsbergen openingstijden

Entree normaal €2nu €1Alleen bij SpaOnline, korting. Een breed aanbod en gratis bezorgd! Bestellen Sie Saunen bei GartenHaus GmbH! Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen!


Wij als kleinschalige sauna bieden ruime openingstijden tegen aantrekkelijke prijzen. Voordelig een dagje naar de sauna. Méér dan 4aanbiedingen.


Op deze website kun je ons volledige aanbod sauna ’s, beauty behandelingen, arrangementen, acties én ons culinaire aanbod vinden. Je bent méér dan welkom om te genieten, te relaxen én te ontspannen. Het toegangsbewijs is enkel geldig i. Je kunt gebruik maken van onze verschillende sauna faciliteiten waaronder onze Infra Rood sauna , de Bio sauna , Zoutsteen sauna of de Kelo Sauna. Volgens van Dalen woorden is een weekend periode van vrijdagavond tot maandagmorgen.


Heerlijk genieten van een wellness arrangement met de SpaOnline. Boek hier je favoriete spa met de hoogste korting. Met diverse soorten sauna ’s en behandelingen voor lichaam en geest. Bij Sauna Swoll kunt u op elk moment van de dag terecht voor verschillende sauna arrangementen.


Er zijn talloze opties, bekijk welke bij u past. Ruime keuze Sauna Kachels. Alle Accessoires voor uw Sauna. Profiteer van de gedaalde prijzen. Er is een bewuste keuze gemaakt voor een kleinschalige sauna.


Veel sauna ’s in Nederland zitten dagelijks vol met saunabezoekers. Door geen sauna -fabriek te worden blijft de sfeer, de beleving en de persoonlijke aandacht het belangrijkst. Ben je wel toe aan een dagje sauna in een rustgevende omgeving? Super heerlijke sauna met visie voor de gasten heerlijke keuken. Woensdag was er klankschalen door Robin heerlijke meditatie en chakrareis nadien nog een opgieting wat een dag.


Geniet hier van de verschillende soorten sauna ’s en stoomcabines. De faciliteiten zijn zowel binnen als buiten. Na de sauna wel goed afkoelen onder bijvoorbeeld de koude douche.


Bij gebruik van sauna of is het gebruik van een badlaken verplicht. Kijk hier voor de openingstijden van de sauna bij FeelGoodClub AeroFitt Hengelo. Badkleding is niet toegestaan.


Een dag ontspannen met uw Sauna bon! Dit zal onder normale omstandigheden tijdig bekend worden gemaakt. Deze prachtige sauna dankt zijn naam aan de Kelo Dennen, het hout waaruit de interieur van deze sauna gesneden is.


Vanuit de Kelo sauna kijkt u net zoals in de bio sauna uit over de prachtige tuin. Bij dit wellnesscenter staan kleinschaligheid en kwaliteit centraal. Ervaar ontspanning in de sauna tijdens opgietingen en onder de snelbruiner of kies voor wellness-, culinair- of beauty-arrangement.


De temperatuur van deze sauna loopt op tot graden. Bronsbergen is dagelijks geopend van 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts