maandag 28 mei 2018

Telescoopsteel 5 meter

Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. De telescoopsteel zorgt voor een veilige werkwijze, omdat u het gebruik van ladders vermijdt. Deze telescoopsteel is beschikbaar in uitschuifbare lengtes: van meter tot meter. Aangezien je telescopsiche buizen op verschillende lengtes kan vastzetten, is het mogelijk om te schoon te maken op verschillende afstanden.


TIP: Zoek je nog schoonmaakproducten voor in je zeepdispenser? Onze Nano-producten raden wij hier graag voor aan. Uitgeschoven lengte meter. Imtras telescoopsteel meter met conus.


Met de telescoopsteel , kan het combisystem-gereedschap eenvoudig worden verlengd. Zo kunt u werken tot op ca. Onze telescoopstelen met een lengte tot maximaal meter worden bezorgd. Telescoopstelen (lengte)transport. Ontdek het grootste aanbod telescoopstelen aan de scherpste prijzen!


Telescoopsteel 5 meter

Zo kan je je ramen en zonnepanelen schoonmaken tot wel meter hoog! Je kunt ook gebruik maken van een telescoopsteel met bijbehorende opzetstukken, zodat je zelf de hoogte niet in hoeft. Steel (– meter ), -delige set,. Zeer stabiele en lichte telescoopstelen met een maximale lengte van meter.


Gemakkelijk raamwissers, inwassers, borstels, stoffers en andere accesoires bevestigen. Veilig werken vanaf de gron geen ladder meer nodig! Koop uw telescoopsteel inclusief telescoopborstel snel en voordelig in onze.


HC-36-AL aluminium telescoopsteel 1meter complete set. Een telescoopsteel raamwisser met een werklengte tot zo’n vier meter is een alternatief voor het gebruik van een ladder. Welke telescoopsteel raamwissers worden het beste beoordeeld voor glasheldere ramen zonder strepen? Door de vorm en het materiaal van de spiraal kunt u hem gebruiken op een telescoopsteel die u ook hiermee kunt uitschuiven tot maar liefst meter.


Gebruik maken van een telescoopsteel maak al het hoge werk in huis veel makkelijker. Glashelder, zonder strepen - dat kan met de raamwisser Powerslide met telescoopsteel en wel tot een hoogte van meter. Daarmee is deze ideaal voor de serre of hooggelegen dakramen. De hoogwaardig rubberen lip zorgt ervoor dat de ruiten al streeploos schoon worden bij de eerste trekbeweging.


Het beweeglijke scharnier maakt elke wisbeweging. Het is dus slim om je steel een maatje groter te kiezen dan de lengte die je exact nodig hebt. Dit verhoogt het gebruikscomfort aanzienlijk, omdat de steel hierdoor stabieler en steviger aanvoelt.


Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Ingeschoven meter ) meter ( Ingeschoven meter ) meter ( Ingeschoven meter ) meter ( Ingeschoven meter ) Belangrijk is hier wel aan te merken dat de prijs enkel over de telescoopsteel gaat , de hulpstukken zijn hier niet in de prijs mee gerekend.


De moerman telescoopsteel zorgt voor gemakkelijke reiniging op hoge moeilijke bereikbare plekken. Met telescoopsteel ramen wassen? Door het gebruik van aluminium is de telescoopsteel van meter zeer licht in gebruik, maar wel heel stevig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts