vrijdag 11 mei 2018

Eikenhouten overkapping

Opzoek naar een mooie houten overkapping? Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem gelijk! Een houten overkapping compleet naar uw smaak gemaakt.


Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Het mooie van eikenhouten overkappingen is, dat deze in tal van ontwerpen en uitvoeringen mogelijk zijn.

Bij Fine Oak kunt u gewoon uw eigen ontwerp eikenhouten overkapping , eikenhouten carport of veranda van eiken maken en het project in overleg met ons laten uitvoeren. Een overkapping van Eikenhout is bovendien een stuk duurzamer dan een terrasoverkapping van Lariks of Douglas hout. Maar Eikenhout heeft ook enkele nadelen: zo wil het wel eens zwart uitslaan, scheuren vertonen en trekt het graag.


Lees ons onderstaande stappenplan voor het bouwen van een eiken houten overkapping. Bij Van Feij kunt u terecht voor het ontwerp en de realisatie van houten overkappingen. Op ambachtelijke wijze worden deze houten bijgebouwen vervaardigd uit bijvoorbeeld eiken gebinten.


Een echte Van Feij overkapping kan volledig worden ingericht en afgewerkt naar uw wensen.

Wat u ook wenst, niets is onmogelijk. Heeft u plannen om uw tuin te laten voorzien van een overkapping om vaker van uw tuin gebruik te kunnen maken? Onze overkappingen van eikenhout zijn van echte topklasse en staan garant voor jarenlang tuinplezier met zo min mogelijk onderhoud. Voor een familie in het dorpje Est mochten we een prachtige overkapping van eikenhout realiseren.


De overkapping met glas is ook voorzien van een mooie bovenliggende zonwering. Het is hierdoor niet alleen heel functioneel, maar ook nog eens een prachtig om te zien. Doordat de bovenkant van glas is, behoudt de woning binnen voldoende zonlicht. Eiken overkapping ,De charme van een eikenhouten overkapping kenmerkt zich door vele eigenschappen. Een eiken overkapping bezit een chique uitstraling, duurzaam karakter en robuuste look.


Tevens vergrijst deze eiken overkapping door de jaren heen naar een prachtige zilvergrijze tint, die een prachtige landelijke look vormt. Bij Vechtdal Bouwsystemen realiseren wij elke dag prachtige eiken. Bij Twente Wood hebben we standaardoplossingen, maar we leveren ook terrasoverkappingen op maat. Als u een standaard overkapping kiest, dan vindt u die bij ons.


Heeft u specifieke wensen qua bouw en inrichting van uw overkapping ? Ook dan realiseren we deze terrasoverkapping voor u. In combinatie met een terrasheater of terrasverwarmer is een eiken overkapping erg fijn om onder te vertoeven wanneer het ’s avonds afkoelt.

De warmte blijft er gemakkelijk onder hangen. Een stoere overkapping met eiken daksingels welke echt een kapschuur idee geeft. De constructie is gemaakt van eiken hout.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Bij de bouw van uw eikenhouten overkapping moeten we een keuze maken voor de afwerking van het dak.


In de basis zijn er twee mogelijkheden, een overkapping met een rieten kap of een overkapping met een plat dak. Doe hier inspiratie op voor een rieten kap of een plat dak. Bij beide mogelijkheden zorgen wij voor een perfecte afwerking. Eikenhouten planken en balken gaan lang mee en geven een uniek uiterlijk aan uw constructie.


Bekijk hier alle eikenhout van Houthandel van Gelder zoals eiken balken , eikenhouten palen, eiken Zweeds rabat en eiken planken Van oudsher wordt eikenhout veel toegepast in gebinten van boerderijen en als eiken vloerdelen. Naast eikenhouten overkappingen kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor een douglas overkappingen. Ook heel mooi is een eiken overkapping met glazen schuifwan Wood and Garden levert deze geheel op maat gemaakt. Houten overkappingen Een stijlvolle eikenhouten overkapping waaronder u sfeervol kunt genieten van het buitenseizoen? Vechtdal bouwsystemen realiseert het met ambachtelijk maatwerk.


Wanneer u nu een grote of kleine overkapping wenst, wij realiseren de meest stijlvolle overkappingen geheel op maat. Wanneer u uw ideale eikenhouten overkapping eenmaal heeft samengestel vervaardigen de vakmensen van Brouwers Houtbouw deze op ambachtelijke wijze voor u. Volledig op maat en met originele pen- en gatverbindingen. Het antwoord: ontspannen onder een eikenhouten overkapping , die naadloos overgaat in de charmante weelde van uw tuin – en toch voorzien is van alle comfort. Sfeervol, degelijk en onderhoudsarm!


Countrywide bouwt eikenhouten overkappingen met een brandende passie voor traditie. Want bij ons vindt u geen kant-en-klare eikenhouten overkappingen. Houten bouwpakket met pen en gat verbinding: compleet voor het maken van bijvoorbeeld een carport, schuur, garage of veranda. Gebouwerbij voor u ook op maat gemaakt! Balken tot meter beschikbaar.


Vele stijlen mogelijk: klassiek, modern of nostalgisch. Ook kunnen wij de balken disselen, hierdoor krijgt het hout een verouderde en handbewerkte uitstraling. Tevens gespecialiseerd in authentieke gebinten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts