donderdag 17 mei 2018

Mbi sierbestrating

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle elektronica shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


Een tuin is pas af met sierbestrating , niet voor niets noemen wij dit ‘het hart van uw tuin’. Sierbestrating MBI is gespecialiseerd in de productie van sierbestrating.

Op uw terras geniet u het meest van uw tuin, alleen of samen met uw familie en vrienden. De tegels maken straks namelijk onderdeel uit van een belevingstuin bij dagbestedingsproject de Zorgimkerij te Beesd. MBI Tuin – Voor al uw sierbestrating , muurblokken en toebehoren. De tuin als tweede huiskamer.


Daar is geen ruimte voor sfeerloze vierkante meters. Vanuit de productielocaties in Veghel, Kampen, Aalst en Nieuw-Lekkerland werken ca. MBI De Steenmeesters is een ervaren specialist in betonproducten.

Al jaar leveren wij onder andere tuintegels voor de tuinsector. Met een uitgebreid assortiment sierbestrating presenteert MBI oplossingen voor de segmenten werken, wonen, winkelen en welzijn. Hier worden de nieuwste producten als eerste gepresenteerd en is zeer hoge mate van kennis aanwezig van al onze producten. Van onze Ambassadeurs mag u de hoogste service en kennisniveau verwachten.


MBI Ambassadeurs zijn altijd sterren dealers. Steenmeesters met jarenlange ervaring. MBI sierbestrating is van hoge kwaliteit. Van MBI terrastegels mag je een uitstekende mix verwachten van kwaliteit, duurzaamhei kleur en vorm maar vooral een hoog serviceniveau. Bent u op zoek naar tuinbestrating?


Nergens vindt u zo’n ruime keuze aan verschillende soorten tuinbestrating als bij MBI. Wij zijn specialist in sierbestrating en gevelstenen en we bieden verschillende soorten betonproducten voor infra, bouw en tuin. Bij ons ontvangt u altijd hoogwaardige producten voor een zeer scherpe prijs.


Aan de basis van deze collectie sierbestrating staat een oersterke betonnen drager van gerecyclede materialen. MBI is de uitvinder van betonstenen met een hoogwaardige toplaag, die o. Wij nemen de tijd om samen met u de mogelijkheden te bekijken en u vakkundig te adviseren. Zo brengen wij uw wensen en onze expertise samen tot de voor u perfecte keuze.

Zoals u misschien al wel weet is MBI de uitvinder van betonstenen met een hoogwaardige toplaag, die uit kleurechte, natuurlijke materialen bestaat. Dit is begonnen met GeoColor, waarvan ondertussen al miljoenen stenen gemaakt zijn. De laatste jaren heeft MBI de toplaag naar een steeds hoger niveau in kwaliteit, kleur en dichtheid gebracht. MBI is uitgegroeid van tegel fabrikant voor infrastructuur tot een van de grootste A-merken in sierbestrating. Gekenmerkt door de unieke toplaag ontworpen door MBI zelf.


Deze toplaag zorgt ervoor dat alle sierbestrating slijtvast, kleurvast en onderhoudsarm is. Ideaal dus voor de tuin anno nu. Met ruim jaar ervaring en leverancier van o. Grin split, zan muurblokken, stapelelementen en opsluitbanden.


Alles voor een goede afwatering, kunstgras en tuinverlichting. Je ziet het al: een compeet assortiment met alle materialen voor jouw tuin. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan o. Zowel in onze webshop als bij onze showtuinen in Almere en Muiderberg kunt u onder andere sierbestrating , natuursteen, tuintegels, tuinhout, MBI tegels als GeoCeramica en GeoSteen en tuinverlichting kopen zoals Inlite verlichting. Begin vandaag nog aan je nieuwe project sierbestrating. Je kunt zelf gemakkelijk je tuinpad bestraten!


Binnen een paar werkdagen bezorgt HORNBACH al je sierbestrating goedkoop bij je thuis op de stoep. Ongeacht de grote van de bestelling, kijk, dat is nog eens makkelijk! Bestel snel alle topmerken als Excluton, Diephause en Flairstone online. Vul hier uw postcode in, en wij berekenen de verzendkosten voor uw order.


Wij zijn al jarenlang actief op het gebied van sierbestrating , bestrating, schuttingen en de aanleg daarvan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts