dinsdag 22 mei 2018

Basalt breuksteen 56 75mm

Basalt breuksteen 56 75mm

Nu alle soorten Keter tuinhuisjes. Keuze uit ruim Keter tuinhuisjes. Het is de meest donkere breuksteen en kleurt nat tegen het zwart aan. Deze breuksteen is ook erg mooi als losse sierkei in en rond de tuin.


Aanbiedingsprijs: €11per midibag Mail ons voor een scherpe offerte inclusief afleveringskosten! Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 5voor levering in België of Nederland. Bent u op zoek naar bestrating voor uw terras, oprit of bedrijfsterrein? Wij bieden u een uitgebreid assortiment van een hoge kwaliteit. Vraag offerte aan voor jouw prijs.


Het breuksteen is verkrijgbaar in twee fracties, stenen in de grootte van tot 75mm of tot 110mm. Basalt breuksteen - 75mm in Bigbag van 1m3. Uiterst geschikt dus voor buitengebruik.


Nu online bestellen via onze webshop ! De basalt breuksteen - mm is toe te passen in korven vanaf centimeter diep. Het vullen is het eenvoudigst door de stenen van boven in de korven te storten. Voor het mooiste resultaat raden wij aan dit. Er zijn verschillende formaten leverbaar, voor fijn- tot grofmazige korven. Schanskorven zijn een veelvuldig product in de hedendaagse tuin- en landschapsbouw.


Deze stenen zijn door hun afmetingen uitermate geschikt voor het vullen van. Dit materiaal ligt standaard los gestort aan onze opslag en is los af te halen. U heeft 75kg grind nodig per m voor een. Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van functionele en analytische cookies, die door Kranendonk B. Split is een natuurproduct, stenen kunnen onderling verschillen in vorm, formaat, kleur en textuur.


Het fijne aan siergrind is dat het enorm veel mogelijkheden met zich meebrengt. De inhoud wordt geleverd in een bigbag. Inhoud Schanskorf, stenen en montagemiddelen. Het product is uiterst geschikt voor buitengebruik.


Ook leveren we bij u aan huis. Bij de aanvraag gelieve aan te geven hoeveel u nodig heeft en waar u woont, zodat we een juiste offerte kunnen opstellen. Wij hanteren gratis bezorgkosten bij deze big bag basalt split zwart 32- mm dikte breuksteen keien.


Basalt breuksteen 56 75mm

Wij bezorgen bovendien split en grind in heel Nederland en België. Ondanks dat het zeefproces zorgvuldig gebeur is het mogelijk dat er kleinere of grotere breukstenen worden geleverd. Ook is het mogelijk dat u gruis aantreft in de big bag. Wij houden daarom rekening met een afwijking van per big bag.


De grootte, vulling, verankering,. Het zijn aspecten die de prijs van schanskorven beïnvloeden. Info over de mogelijkheden en prijzen vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts