donderdag 22 juni 2017

Zwembad sportboulevard dordrecht

Boek een Hotel bij IJsbaan. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Op zoek naar zwembad dordrecht? Telefoonnummer, adres en meer! Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker.


Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Profiteer van kortingen in de Sportboulevard op vertoon van de vrijwilligerspas. Reviews Was there volunteering at the. Het zwembad en de ijsbaan zijn ideaal voor een gezellig dagje weg met de familie. In de Fitnessruimte werk je in een rustige omgeving aan je conditie en gezondheid.


De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Dordrecht vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Zwemmen voor de inspanning of ontspanning.


Banenzwemmen is een van de meest complete lichaamstrainingen. Werk in je eigen tempo aan je conditie en fitheid wanneer het. Vanuit de parkeergarage kunt u direct de Sportboulevard inlopen. Op de Karel Lotsyweg, vóór de ingang van het ziekenhuis, zijn parkeerplaatsen voor kortparkeren. Hier mag u maximaal uur parkeren.


De kosten hiervoor zijn € per uur. Zoek een locatie bij jou in de buurt. Nieuws Sportboulevard De Engh. Het ligt in het uiterste noorden van de wijk Sterrenburg aan de Karel Lotsyweg.


Sportboulevard ( Dordrecht ) _____ De Sportboulevard in Dordrecht is één van de grootste overdekte sportcomplexen van Nederland.

Sportboulevard Dordrecht is een multifunctioneel sportcentrum in de stad Dordrecht , in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De kernfunctie van het sportcomplex is sport. Het geplaagde zwembad Stappegoor in Tilburg heeft een renovatie van 700. Op zich niets nieuws maar er zijn. Ijsbaan, Overige binnensport, Zwembad.


Sportiviteit, gastvrijheid en service staan centraal. De onderwaterverlichting van de zwembaden is uitgevoerd als RGB LED verlichting. In het zwembad , sporthal en de ijshal wordt gebruik gemaakt van zogenaamde puntverlichting met een heel hoog rendement.


Door bovenstaande duurzame en innovatieve toepassingen wordt In dit project een energiebesparing van a behaald. Het wedstrijdbad De zwemhal, die circa meter hoog is, is aan één lange zijde voorzien van een brede glaswand. Ook één zijde van het zwembad is voorzien van grote raampartijen, waardoor de hal prachtig verlicht is. Let op: dit uitstapje bestaat niet meer.


Voor banenzwemmers is het een ideale plaats om aan hun conditie te werken. Aquapulca heeft een van Nederlands grootste wedstrijdbaden. Daarnaast is er een recreatiebad met bubbelbaden en een versnellingskreek.


In de Sportboulevard is ook een zwembad met diverse baden gevestigd en een fitnessruimte. Optisport heeft ook kunstijsbanen in Breda en Hoorn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts