donderdag 29 juni 2017

Drukkerij cyaan

Van visitekaartjes tot reclameborden. Spoedlevering en persoonlijke service! Keuze uit maar liefst formaten. Al vanaf 1stuks voor €395! Gratis Verzending, Bestel nú!


Diverse luxe afwerkingen mogelijk. Tot PMS-kleuren of in full color. Uiteraard staan wij op afspraak buiten deze openingstijden ook graag voor u klaar. Syb vindt het natuurlijk super dat zijn pap zijn team sponsort!


Hij showt daarom met trots het. Drukkerij Cyaan voor al uw briefpapier, enveloppen, visitekaartjes. Geboorte-, huwelijks- en jubileumkaarten, diverse collecties aanwezig, vrijblijvend thuis in te zien. Tevens uitgever van de Huis-aan-Huis. Onze verbouwingen hebben maanden geduurd en al die tijd is de winkel open gebleven.


Na alle drilboren en stofwolken zijn wij wat blij dat de uitbreiding een feit is! Nu hebben we niet alleen meer plaats voor onze produkten en diensten maar ook eindelijk een rustig plekje voor de pauzes en aparte sanitaire ruimtes. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Laat je drukwerk goedkoop digitaal drukken. Producten en Diensten in de Drukwerk.


CYAAN DRUKKERIJ uit “ de Beerzen“ staat inmiddels bekend als een no-nonsens bedrijf dat garant staat richtheid en ben je voor kwaliteit, snelle levertijden en scherpe. Drukwerk bestaat altijd uit minstens vier kleuren: cyaan , magenta, geel en zwart. Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden, assortiment en meer.


Grafisch bedrijf, gespecialiseerd in het snel en vakkundig opmaken, offset drukwerk en digitaal printwerk, afwerken van diverse grafische producten. Op onze bedrijfspagina vind u wat wij voor u kunnen betekenen. Naast de collectie kaarten van onze leveranciers kunt u ook een keuze maken uit de door ons zelf ontworpen geboortekaartjes. U heeft de keuze uit soorten papier. In het subtractieve systeem, bij het mengen van verf of bij het maken van drukwerk, zijn de primaire kleuren geel, cyaan (een lichte kleur blauw) en magenta (een soort roze).


Middelbeers, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Bij het additieve systeem, het mengen van licht, zoals dat gebeurt op een beeldscherm of bij toneelverlichting, zijn de primaire kleuren roo groen en blauw. Your online presence on Top Local Places looks great on all devices, especially mobile. Now you can focus more on your stuff ;) ADVERTISING.


We believe in giving first. Je mag je bestanden ook doorsturen per mail, dan zorgen wij ervoor dat je prints snel klaarliggen voor afhaling! Lees onze checklist zodat je printopdracht 1 duidelijk is.


Cyaan , magenta en geel worden daarom gebruikt voor fullcolor drukwerk en kleurenafdrukken. Hoe meer van een kleur wordt gebruikt, hoe donkerder de kleur wordt. Omdat cyaan , magenta en geel licht ‘onttrekken’ aan de primaire kleuren roo groen en blauw, worden ze ook wel subtractieve kleuren genoemd. Laat uw producten drukken bij uw Drukkerij Tilburg. Een overzicht van drukkerijen in Maarheeze, Noord-Brabant op drukkerijen.


Vind een drukkerij of drukker in Maarheeze en bekijk de gegevens en locatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts