woensdag 28 juni 2017

Electrische ballenpomp

Alle ballenpompen vind je op beslist. Bestel snel jouw ballenpompen. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online.

Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. De ballenpomp wordt geleverd met vier verschillende nippels. Deze ballenpomp zorgt er zelf voor dat hij niet oververhit raakt. Het fijne aan deze uitvoering is dat hij zo klein is.


De elektrische ballenpomp TarQa is geschikt voor diverse balsporten. Zo leveren we aan nationale en internationale voetbalclubs, maar zijn we ook officieel leverancier van de Nederlandse Volleybalbond.

De automatische ballenpomp TarQa werkt met een nauwkeurigheid van bar. Daardoor heeft elke bal dezelfde balspanning. Een vervangende ventielset is separaat verkrijgbaar. Ballenpompen koop je eenvoudig online bij bol. Deze elektrische pomp voor ballen is ideaal voor clubs, scholen en evenementen.


Een te harde en een te zachte bal zorgen doorgaans voor veel onvrede bij sporters die aan balsporten doen. Een goede ballenpomp is daarom essentieel. Naast de gewone ballenpompen , leveren we ook ballenpompen met een luchtdrukmeter, compressors voor het oppompen van sportballen en elektrische ballenpompen. Onze elektrische ballenpomp is de perfecte oplossing om snel ballen op te pompen. Sterk, robuust een professioneel apparaat.


De beste keuze voor scholen, clubs en verenigingen. Voor kleinere hoeveelheden ballen is ook een ballenpomp met hand- of voetbediening geschikt. Een dubbel cilinderpomp is bijzonder effectief.


Voor thuisgebruik of om mee te nemen, is een kleine handpomp met ventielnaald ideaal. Balpompen en balcompressoren zijn verkrijgbaar bij Sport-Thieme met ventielnaald en plastic nippels. Met deze elektrische ballenpomp kunt u gemakkelijk en snel grote hoeveelheden ballen oppompen.

Bij de elektrische ballenpomp wordt een balnaald gelever daardoor kunt u na ontvangst direct aan de slag! U zet de elektrische ballenpomp makkelijk aan door een schakelaar om te zetten. Daarnaast kun je de ballen zowel oppompen als ontluchten. De grootste collectie ballenpompen!


Een elektrische ballenpomp met drukmeter. Afmeting x 1x cm. Handige, compacte compressor die in een mum van tijd de ballen oppompt. De pomp heeft een handige drukmeter, zodat je de ballen tot de perfecte druk kan oppompen. Dit vergroot zowel de speelervaring als de levensduur van de ballen.


Mogelijkheid tot zowel het oppompen als het ontluchten van ballen. Een speciaal ontwikkelde motor met twee ventilatoren zorgt er voor dat er langdurig ballen kunnen worden opgepompt zonder dat de motor oververhit raakt. De pomp is compact, handig met de beugel eraan vast om hem te verplaatsen. Elektrische ballenpomp Heb de ballonpomp tot nu toe 30x gebruikt.


Tot nu toe geen slechte ervaringen mee. Kom dan bij ons langs in Rotterdam! Oranje slang los verkrijgbaar! Tevens is de bijgeleverde naaldnippel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts