donderdag 29 juni 2017

Noppenfolie zwembad intex

Echt alles voor je zwembad hebben wij in ons assortiment! Bekijk Hier Ons Grote Assortiment. Van Saunageuren tot Ovens. De Goedkoopste Aanbiedingen.


Standaard maten (ron ovaal, rechthoekig en achthoekig). Groothandel voor winkels en webshops.

Noppenfolie al vanaf €195. Het noppenfolie zwembad is altijd iets kleiner dan de diameter van het zwembad zodat het water wel blijft ademen. Nieuw is ook de zomerafdekking zwembad voor het 4x. Intex noppenfolie was er niet voor alle zwembaden.


Een Intex solarzeil is aan de onderzijde voorzien van noppenfolie. Hierdoor wordt jouw zwembad overdag verwarmd en koelt in de nacht minder snel af! Ook deze zwembad noppenfolie is om die reden geschikt voor allerlei typen zwembaden , Intex baden, Bestway zwembaden.


Zwembadafdekking met zwembad noppenfolie.

U kunt kiezen uit de blauwe variant zwembad noppenfolie en de zwarte variant zwembad noppenfolie. Bruikbaar voor alle types Intex zwembaden. Andere voordelen Intex solar covers ? Solar covers houden ook grof vuil, zoals bladeren, uit het zwembad. U zal dus minder moeten stofzuigen en filtreren!


De dienst-na-verkoop en garantie op fabricagefouten voor dit product wordt verzorgd door het Intex Service Center van het land waar u woont. Uw Intex zwembad is eigenlijk niet af zonder een bijbehorende zwembadafdekking. Speciaal voor alle maten Intex zwembaden maakt Intex zwembadafdekkingen. Deze zwembadzeilen zijn van een hoogwaardige materiaal gemaakt, zoals te verwachten van Intex. Naast de standaard zwembadafdekking is er ook nog noppenfolie.


Deze folie geeft de zonnewarmte door aan het water en kan de temperatuur met graden of meer doen stijgen. De zwembad noppenfolie komt met de luchtbellen (drijfvermogen) naar beneden op het water te liggen. Solar afdekzeil Intex zwembad Ronde afdekzeilen voor intex zwembaden Dankzij een solar cover zal er minder water verdampen en koelt het water minder snel af. De warmte van het water wordt beter behouden. Bij zonneschijn geeft de solar cover warmte af aan het water zodat het water opwarmt.


Afdekzeil Intex zwembad met korting Kies nĂș het beste afdekzeil Intex voor jouw zwembad en krijg een leuke korting. Heeft u een speciale afmeting zwembad ? Neem dan contact op voor een Intex afdekzeil op maat.

Kijk Hier Voor Het Assortiment! Meer geluksmomentjes buiten! Door deze warmte op te vangen in een speciale noppenfolie wordt de warmte direct afgegeven aan het water.


Dit Solar afdekzeil van Intex heeft twee voordelen. Ten eerste houdt dit solar zeil het zwembad schoon zoals een gewoon zeil dat ook doet. Uw zwembad is sneller verwarmd door dit zeil als de zon erop schijnt. Het speciale noppenfolie neemt de warmte van de zon op, en geeft deze door aan het zwembadwater. Nachts wordt de warmte beter.


Blauw zwembad noppenfolie. Zwart zwembad noppenfolie uit voorraad leverbaar bij noppenfolie -online. Wij leveren het ZWARTE zwembad noppenfolie uitsluitend in de nieuwste geo bubbel uitvoering in de extra kwaliteit dikte van 4micron. Bestel hier zwembad noppenfolie.


Als je je zwembad goed schoon wilt houden is een zwembadafdekking zeker aan te raden. Naast het schoon houden van het bad heeft de afdekking ook nog andere functies. Zo houdt een afdekking de warmte ook vast. Dit kan een hoop verwarmingskosten schelen. Naast warmte vasthouden kan bijvoorbeeld een noppenfolie ook warmte aan het water afgeven.


Niet alleen wordt het zwembadwater minder snel vuil, maar door het zwembad af te dekken gaat het zwembadwater ook sneller opwarmen. Ook bij minder goed weer brengt een afdekzeil voor zwembaden soelaas. Zodra het zonnetje weer vanachter een wolk prijkt, is je zwembad immers meteen klaar om erin te.


In de eerste plaats houdt dit solar zeil het zwembad schoon. Extra voordeel is dat het solarzeil uw zwembad sneller verwarmt als de zon schijnt. De speciale noppenfolie neemt de warmte van de zon op, en geeft deze door aan het zwembadwater. Een intex afdekzeil voorkomt bladeren en takjes in jouw zwembad.


Daarnaast bieden wij ook Intex solar covers aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts