dinsdag 20 juni 2017

Heatstrip terrasverwarming

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Terrasverwarming voor koele zomeravonden. Heatstrip Innoverende terrasverwarmer.


Heatstrip terrasverwarming

Deze HEATSTRIP heeft door de platte vormgeving slechts weinig ruimte nodig en kan een terras binnen minuten aangenaam verwarmen. HEATSTRIP Elegance is een stijlvolle, kwaliteits elektrisch paneel heater met een hoge intensiteit. Met enorme kostenbesparingen in vergelijking met heaters op gas, is HEATSTRIP ideaal voor overdekte plekken, zowel residentieel als commercieel.


De eerste gebroken wit buiten heater maakt gebruik van de nieuwste technologie voor een maximaal comfort. De HEATSTRIP Max is een elektrische infrarood heater en kan zowel buiten als binnen gebruikt worden. De combinatie van een hoge stralingswarmte en soft-glow warmtetechnologie maakt deze HEATSTRIP uniek. De HEATSTRIP DESIGN is de perfecte stijlvolle terrasverwarmer voor het verwarmen van het terras.


Heatstrip terrasverwarming

Verkrijgbaar bij roost-buitenkoken. Dankzij HEATSTRIP kunnen veel uitgaansgelegenheden zoals restaurants, pubs en clubs hun terrassen dag en nacht en in alle seizoenen gebruik maken van hun terras. Het product valt op door zijn slanke vormgeving en strak design. Het kan een terras binnen minuten opwarmen en de warmte is voelbaar tot een afstand van ongeveer meter.


Zoek je de meest effectieve en stijlvolle oplossing voor het verwarmen van je terras? Hij is ontworpen om buiten te gebruiken, maar is ook in een binnenruimte toe te passen. De meeste terrasverwarming werken met (korte golf) infraroodstraling. Dit geeft een roo oranje of geel licht.


De sterkte van dit licht is erg verschillende tussen gas en elektra, maar ook tussen de verschillende heaters. Dit in combinatie met de strakke vormgeving maken dat deze heaters kunnen worden toegepast in situaties waar uitstraling en prettig licht belangrijk zijn. Kies uit 8producten vanaf € 195. Hoge kwaliteit heatstrips online. Alle terrasverwarmers uit voorraad leverbaar.


Wij hebben een ruim aanbod Grandhall terrasverwarmers en alles wordt gratis bezorgd. Omdat er buiten of in open binnenruimtes vaak een constante luchtstroom is, zijn veel terraskachels gebaseerd op convectiewarmte waarmee de lucht in de omgeving verwarmd wordt. De HEATSTRIP ELEGANCE is de perfecte stijlvolle terrasverwarmer voor het verwarmen van het terras.


Daarnaast is er voor de zwaardere weersomstandigheden een unique HEATSTRIP Gasheater ontwikkeld die zelfs geselecteerd is voor de Good Design Australia. Voor binnen is er dan de HEATSTRIP Indoor. Zoekt u de hoogste kwaliteit, tegen de beste prijs? Wilt u advies over uw situatie, of weet u niet waar de heater(s) optimaal kunt positioneren?


We hebben elektrische terrasverwarming , zowel infrarood terrasverwarming als terrasheaters zonder infrarood verwarmingselement. Het bijzondere aan deze heater is dat het wel warmte, maar geen licht afgeeft. Dat betekent dat de terrasverwarming niet direct in het oog sprint. In onze grote showroom kunt u in vrijwel alle terrasverwarmers werkend bekijken. Terras verwarmer Infrarood Heaters Terras verwarming Kachel.


Heatstrip terrasverwarming

Eenvoudig te installeren, bij ons zo geregeld dat hij kan aangezet worden via een binnenschakelaar. De heatstrip werd snel geleverd door Coolblue. Oogt mooi en strak, staat nooit in de weg en is zeer veilig.


Indien gekozen voor de juiste capaciteit, wordt de ruimte zeer goed verwarmd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts