maandag 19 juni 2017

Benzine hogedrukreiniger honda

Ontdek ons ruim Aanbod online! Voor uw groot industrieel project. Vind benzine hogedrukreiniger het nu op Kensaq. Specialistisch advies nodig? Een nieuwe hyundai benzine hogedrukreiniger voorzien van nossels slang met filter voor aanzuig functie en.


Bobby HD reiniger van 1Bar en hebben veel hogedrukreiniger onderdelen en toebehoren op voorraad. Vind de beste selectie benzine hogedrukreiniger honda fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit benzine hogedrukreiniger honda voor de dutch. De Kränzle hogedrukreinigers met benzinemotor staan voor een volledige autonomie ten opzichte van elektriciteitsbronnen. Bovendien zijn ze perfect aangepast aan de meest ruige omgevingen.


Dankzij de zuinige benzine motor heeft de hogedrukreiniger van het merk ITC Power een laag verbruik. Welke daarnaast is voorzien van een bronzen kop. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Benzine hogedrukreiniger honda

Vind snel en eenvoudig de hogedrukreiniger - hogedrukspuit waarnaar u op zoek bent door het gebruik van onze unieke categoriestructuur en de uitgebreide filtermogelijkheden. Benzine hogedrukreinigers tegen lage prijzen. Bekijk ons gehele tuingereedschap ssortiment online. Kies uit producten vanaf € 70.


De PW200PH15U hogedrukreiniger met een Honda GX3motor is ideaal voor licht commerciële reiniging. Wordt geleverd met een mtr. Pressure – 2Bar (0PSI) Max. Comet triple plunjer pomp – voor een soepele en betrouwbare werking met een max flow van 16. Hogedrukreiniger 2bar met Honda benzine motor.


Benzine hogedrukreiniger honda

Service vriendelijke Honda motor met olie bewaking. Een nieuw assortiment hogedrukreinigers op benzine en diesel met hoge productiviteit De nieuwe lijn benzinemodellen is uitgerust met betrouwbare motoren van Honda met tot PK. Goede prestaties, kracht en duurzaamheid zijn de eigenschappen en het handelsmerk van Honda. Een hogedrukreiniger met benzinemotor is een betrouwbaar product. Net zoals Kränzle staat ook Honda voor topkwaliteit en met deze combinatie haalt u het beste in huis.


Al meer dan jaar besteden wij aandacht aan het produceren van de beste hogedrukreinigers die eenvoudig te bedienen zijn én een lange levensduur hebben. De set bestaat uit een lange, flexibele slang die door vier krachtige stralen (drie naar achteren en één naar voren gericht) in de leiding geduwd wordt en het vastzittende vuil losspuit. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Koudwater hogedrukreiniger kopen. Onze medewerkers adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.


Neem voor vragen of advies vrijblijvend contact met ons op. Het is draagbaar systemen die overal kan worden gebruikt, en sommige modellen kunnen zelfs water zuigen uit een reservoir, nou ja, vijver, kleine meren, batterijen. Actie hogedrukreiniger benzine honda gx benzinemotor krukas pomp met keramische plunjers incl. Spytze hogedrukreiniger voorzien van Honda GC 1benzinemotor.


De RSEPW200PHhogedrukreiniger met een Honda GX2motor is ideaal voor licht commerciële reiniging. Nieuwe benzine hogedrukreiniger. Takt benzinemotor, gewone oct. Cc cilinderinhou pk motor 1bar liter per minuu. Hieronder een lijst van advertenties van tweedehands hogedrukreinigers afkomstig uit de terreinbeheer sectie, allemaal beschikbaar op Mascus.


Benzine hogedrukreiniger honda

Omdat jouw reinigingsuitdagingen groot en divers zijn, is ons standaard productenassortiment net zo uitgebreid. Je kunt kiezen voor een elektro-, benzine - of dieselmotor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts