woensdag 21 juni 2017

Axelent hekwerk

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Tuinschuttingen al vanaf € 295! Alles voor jouw schutting online. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het Zweedse Hillerstorp, waar alle productontwikkeling, productie, opslag en verpakking plaatsvindt.


Indien gewenst kunnen wij de montage voor u uitvoeren. Axelent ’s eigen verpakkingssysteem, X-pack 2. Het idee achter de heksystemen van AXELENT is even simpel als doordacht: het is gebaseerd op een intelligente modulaire bouwwijze, zodat elke beschermingsvoorziening te allen tijde probleemloos en flexibel kan worden uitgebreid. En dankzij de eenvoudige montage kunt u elk idee snel en voordelig realiseren. Het plaatsen van gaaswanden is vaak de laatste fase bij de verbouwing of uitbreiding van uw fabriek en uw productie moet natuurlijk zo snel mogelijk (weer) van start. Dit zorgt ervoor dat producten eenvoudig kunnen worden uitgeladen en gemonteerd.


X-Guard development has been based on three main criteria: The system should be flexible, quick to assemble, and comply with all conceivable safety requirements and relevant machinery directives. Hekwerk wordt gebruikt om een terrein mee af te zetten en is daarmee de basis voor een goede fysieke beveiliging. Goede hekwerken maken het onbevoegden lastig of zelf onmogelijk om toegang te krijgen. Heras hekwerk voor alle toepassingen. Er zijn hekwerken in vele soorten en maten.


Sommige hekken vormen vooral een symbolische afscheiding. Overbodig na afzegging van klus. Totale lengte 6m ,inclusief alle montage benodigdheden en bevestigings palen.


Modulair hekwerk machineafscherming. Onze modulaire hekwerk systemen zorgen ervoor dat niemand behalve bevoegd personeel toegang heeft tot uw machines en machinelijnen. Onze machineafschermingen bieden optimale beveiliging voor mens en machine in overeenstemming met de daarvoor geldende richtlijnen. Ons gaas hekwerk en onze gaas afscheidingssystemen worden geproduceerd in onze volautomatische X-line: van buizen en draad tot complete elementen, kant-en-klaar verpakt op pallets. Dankzij een unieke lasmethode, uitgekiende ontwerpen en productiemethoden is bij ons maatwerk voor een lage prijs en een hoge kwaliteit mogelijk.


We gebruiken daarbij robottechnologie en lasertechnologie. Wij fabriceren alle gaasproducten als maatwerk in eigen fabriek, terwijl wij ons standaard hekwerk zelfs uit voorraad kunnen leveren. Van Aken Hekwerk is specialist in zakelijk en particulier hekwerk. Van spijlenhekwerk tot doorrijbeveiliging en van poorten tot sierhekwerk.


De snelle levering uit een groot assortiment voorraadartikelen, ons streven naar langdurige relaties en onze inspanningen om service en kwaliteit te leveren worden duidelijk gewaardeerd door onze klanten. Wij ontwikkelen en installeren integrale security-oplossingen voor beveiliging van gebouwen, terreinen en complexen. Daarbij integreren wij het hekwerk volledig in het totaalconcept van de buitenbeveiliging, inclusief detectie- en camerasystemen, toegangscontrole en al dan niet elektronisch bedienbare poorten. Join LinkedIn today for free.


Common to these companies is the mission of making the industry competitive, secure and profitable through automation, safety, rational procedures, functions and skills. Bestel direct je schutting online! Deze machinebeveiliging kan bijna onbeperkt worden toegepast en gecombineerd. Ook kunt u op deze wijze berekenen hoe groot openingen in de afscherming maximaal mogen zijn.


Stelregel is dat bij de maximale opening (1mm) een veiligheidsafstand. Bakker Hekwerk levert en monteert alle soorten hekwerken. Zo verdwijnt er geen bal en er kan veilig binnen de omheining gesport worden. Uw situatie en wens is voor Bakker. Dit type hekwerk is gemakkelijk voor de doe-het-zelver te installeren, maar met de meeste soorten modulair hek je moet een aantal speciale hekwerk gereedschap en apparatuur, zoals posthole gravers.


Movable modulaire schermen is een goede manier om een tijdelijke begrenzing voor een activiteit instellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts