maandag 26 juni 2017

Afterpay belgie

Afterpay belgie

Vind achteraf betalen belgie. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Implementeer gespreid of achteraf betalen op je site met de Mollie Klarna betaaloplossing. Mollie biedt een Veilige, maar toch Simpele Oplossing voor al je Betaalverkeer.


Dan betaalt u met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Hieronder leggen we u uit hoe dat werkt. Kijk dan eens naar de antwoorden op onze veelgestelde vragen.


Op deze pagina vindt u alle manieren om contact met ons op te nemen. Betaal na ontvangst van je bestelling, alleen voor de artikelen die je houdt. Betalen doe je natuurlijk achteraf!


Afterpay belgie

Voor de veiligheid wordt je namelijk gecontroleerd en geregistreer net als bij een normale webshop. Op die manier zorgen Afterpay winkels ervoor dat ze geen tweede keer opgelicht kunnen worden, mede door het goede netwerk en de ervaringen van Afterpay. Afterpay is de benaming voor het achteraf betalen in webshops. Als uw gegevens volledig zijn ingevuld dan kunt u uw bestelling voltooien door op de knop plaats bestelling te.


Dankzij deze uitbreiding is het vanaf nu ook mogelijk om Belgische consumenten en zakelijke klanten achteraf te laten betalen. Je shopbeleving wordt naar nog hogere sferen getild door onze app. De app laat het niet gebeuren dat jij een betaling mist. U wilt natuurlijk eerst weten wat u in huis haalt voordat u ervoor betaalt.


Methodes om achteraf te betalen zijn: Afterpay (digitale acceptgiro), Klarna (digitale acceptgiro) of een reguliere acceptgiro. Deze pagina biedt een overzicht van bijvoorbeeld Afterpay winkels en andere betaalmethodes. Mocht je betalingsverzoek onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je je bestelling uiteraard alsnog afrekenen met een van de andere betaalmethodes. Shoppen waar en wanneer jij wilt, zonder een account te hoeven. AfterPay : Zorgeloos achteraf betalen!


Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes, zodat je je bedrijf kan laten groeien. Binnen minuten operationeel. Start direct, Mollie maakt het simpel. Allereerst is er Afterpay. Dit is een vrij grote aanbieder van achteraf betalen.


Afterpay belgie

Afterpay stuurt een digitale acceptgiro mee in de mailbox nadat je je order ontvangen hebt. Wanneer je deze ontvangt heb je een termijn (meestal ongeveer dagen) om de betaling te voldoen. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Shop as usual, then choose Afterpay as your payment method at checkout. First-time customers complete a quick registration, returning customers simply.


Zoals je hebt gezien zijn er diverse webwinkels die de Afterpay shops optie aanbieden. Er zijn verder nog tal van webwinkels die ook Afterpay winkels zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts