woensdag 7 juni 2017

Tuinoverkapping glas

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Zelfbouw Douglas Overkapping. Voor de aluminium overkapping gebruiken we gelaagd glas.


Dit glas is geluidsdempend. Licht wordt ongehinderd en ongekleurd doorgelaten (wel zo prettig in huis). Als er ’s winters een flink pak sneeuw valt, hoeft u nergens over in te zitten.

Het gelaagd glas is erop berekend. De terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE-markering, en voldoen daarmee aan de Europese bouwnormen. Er zijn verschillende typen dakplaten van polycarbonaat of glas beschikbaar. Daardoor heeft u de keuze tussen een hoge lichtdoorlating of juist voor een zon- en warmte werend dak.


Hier bekijkt u tevens de verschillende mogelijkheden van tuinoverkappingen , carports en glazen schuifwanden in een sfeervolle setting. Wilt u nog dezelfde dag aan de slag met het plaatsen van uw tuinoverkapping ? Kies er dan voor om uw bestelling bij ons af te halen. Door middel van de optionele schuifwanden van glas , creëert u een prachtige glazen overkapping.

Een tijdloos design en uiterst functioneel om de warmte binnen te houden en wind en kou buiten de deur. Terrasoverkappingen van glas , dat is de trend van nu. Ontdek ook de voordelen van een glazen overdekking voor uw terras. Bekijk op uw gemak onze website met daarin vermeld het hele assortiment van Ter Huurne. Omschrijving en mogelijkheden van het glazen veranda schuifdak: Elke schuifbaan bestaat uit drie delen waarvan twee schuivende panelen en een vast paneel.


De schuivende panelen worden gemonteerd in een rondom lopend aluminium frame dat voorzien is van vier transportwieltjes. We leveren standaard maten maar we maken ze ook graag voor u op maat De overkapping zelf is bij ons van aluminium, de platen die erin geplaatst worden zijn van glas. Bekijk ons ruime assortiment, voor alle wensen is er een glazen terrasoverkapping. U kunt ze in vele varianten bestellen. Glazen terrasoverkapping tegen een balkon.


Ook wanneer u een balkon op de eerste verdieping heeft, is het mogelijk om een glazen terrasoverkapping in uw tuin te plaatsen. Bekijk terrasoverkappingen van glas tegen een balkon. Er zijn nog veel meer opties voor uw glazen terrasoverkapping, uitbouw of afdak. Van idee, naar schets en realisatie. Wij helpen jou met het realiseren van je droomproject.


Naast los Eiken of Lariks Douglas constructiehout voor maatwerk kunt u bij Gadero ook prefab houten overkappingen bestellen. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.

Geen abonnement, betaal per film. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. De tuinoverkapping kunt u verder uitbreiden met: - Dimbare LED verlichting - Terrasverwarming - Zijwand of spie van polycarbonaat - Tochtstrips - Etc. Marktleider Europa Tuinmaximaal is marktleider in Europa met de verkoop van meer dan 20. U vindt bij ons zowel houten overkappingen als overkapping met doorzichtig dak van glas of polycarbonaat.


Voor een terrasoverkapping met glazen dak in een standaard afmeting gebruiken wij 44. Tuinoverkapping , carport, prieel of houten veranda. Bij een maatwerk glazen dak gebruiken wij 44.


Glas is een zeer duurzaam materiaal, het veroudert nooit en zal dus na jaren nog mooi zijn. Door deze voordelen van een glazen overkapping geven veel mensen de voorkeur aan deze optie. Als je een glazen terrasoverkapping zelf gaat maken, is het verstandig om even de plannen goed uit te werken voordat je begint. Dankzij een sterke aluminium constructie die uitvoerbaar is in verschillende dakvormen, te voorzien is van bijna elke denkbare optie die je nog langer van het buitenleven laat genieten, keuze biedt uit glazen of polycarbonaat dakplaten én je laat kiezen uit ruim 2RAL-kleuren en structuurlakken (zonder meerprijs) vormt dit dak de basis voor.


Wij gaan verder waar andere ophouden! Ieder huis is anders, dus onze standaardoplossingen zullen niet altijd precies passen. Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste overkapping voor u is. Van hout tot aluminium, met dichte, open of glazen wanden: het kan allemaal! Daarbij is de exclusieve kwaliteit van een Fonteyn veranda ook nog eens prijsgunstig.


Wij kopen onze veranda’s groot in, waardoor de prijzen voor u laag blijven. Multilogo Stores levert alweer jaar onder andere onder de naam overkappingtekoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts