donderdag 29 juni 2017

Douglas tuinset

Alles uit voorraad leverbaar! Tuinsets: Vraag uw korting aan. Bestel online of bezoek onze showrooms. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Deze houtsoort komt volledig tot zijn recht in meubelen, zeker voor in de tuin.

We hebben onder andere Douglashouten tuintafels, tuinbanken, schommelbanken en loungebanken. Deze robuuste set bestaat uit een tuintafel met tuinbanken van hout. Douglas hout heeft een fijne tot matig grove nerf. De kruisende poten geven de tafel een stoere maar ook landelijke uitstraling. Maten De tuintafel is centimeter hoog, 2centimeter lang en centimeter breed.


De tuinsets zijn nauwkeurig en met zorg ontworpen en de tafel en banken passen perfect bij elkaar. Elke collectie heeft zijn eigen karakteristieke vormgeving. De tuinset bestaat uit een tafel en banken is in veel verschillende maten te bestellen en wordt voor jou precies op maat gemaakt.


De tafel en banken zijn solide en gaan jaren mee, maar is ook zorgvuldig vormgegeven en wordt nauwkeurig gemaakt.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kies uit 6producten vanaf € 696. Bonobo bestaat uit bankje met leuning, bankje zonde leuning en tafel.


Gemaakt van geschaafd duurzaam douglashout. Deze Hillhout tuinmeubelset is kleurloos. In allerlei soorten, kleuren, materialen en maten. Zo maakt u de tuin een stuk levendiger dan hij al was en u kunt er heerlijk op plaats nemen op de momenten dat u daar zin in heeft.


De supersterke verbindingen zorgen ervoor dat de houten tafel en banken niet zullen gaan wiebelen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Deze set is kleurloos geïmpregneerd.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Hiermee neemt de levensduur t. Onderhoud meubel Vanwege het. A-kwaliteit tuinsets, kijk snel verder en bestel direct online! Dit stoere tuinset is gemaakt van douglas hout. Tafel en banken met kruispoten.


Dat is de eerste indruk van deze bijzondere tuinset Xavi.

Meer dan genoeg plek voor familie en vrienden. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt. Als u doorgaat met het gebruik van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee. Opbouw tuinset : frame opgebouwd uit 150x150mm prachtig douglas balken.


Het hout kan zowel onbehandeld als behandeld in elke kleur worden afgeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts