donderdag 22 juni 2017

Blokhut castricum

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Breedste assortiment blokhutten , snelle levering in NL. Al onze producten worden naar wens van de klant gemaakt,zodat ook uw eigen ontwerp tot de mogelijkheden behoort. Breng een bezoek aan onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.


Kom hier in contact met ons.

Het gebeurt vaak dat een product bijna aan al uw wensen voldoet. Beschrijf uw wensen op basis van deze blokhut en onze blokhutexperts sturen u vrijblijvend een offerte voor een aanpassing of uitbreiding op dit product. Schäffer-Theunissen maakt alle blokhutten zelf in eigen fabriek en kan daarom zeer snel uw blokhut leveren! Wat nog meer opvalt naast een snelle levering is de schitterende afwerking.


Ten oosten en noorden van het dorp ligt weiland. Aan de westkant, de kant waar ons clubhuis staat, loopt een brede strook bos en duinen langs de Noord-Hollandse kust. Hier in deze sta is voor iedereen wat te beleven. Van de rust en prachtige ruimte in het stadspark tot aan hippe winkels in het overdekte winkelcentrum.


Onze blokhut biedt alle voorzieningen voor een onvergetelijk verblijf en is geschikt voor ±personen.

Castricuvoor jong en oud. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! De grootste collectie blokhutten hier! Blokhutten tegen de laagste prijzen. Harry Luinseel is EXPERT in goedkope blokhutten en tuinhuizen!


Hiemstra is DE leverancier voor al uw houten gebouwen. We leveren houten kapschuren, houten zomerhuizen, houten bergingen. Bekijk hieronder ons aanbod per categorie!


De blokhut heeft een groot eigen terrein en ligt op een paar honderd meter van het centrum van Heemskerk. Verder is het natuurlijk vlakbij de duinen en de zee, en is er veel te doen in de omgeving. Heb je zin om onze blokhut eens een weekje of weekend te bezoeken kijk dan even bij verhuur. De blokhut van Scouting Limmen is te huur voor diverse andere scouting verenigingen en jeugdclubs. Onze Trekkershutten zijn ideaal voor een fiets- en wandelvakantie of een weekendje weg.


Hieronder kunt u de accommodatie, prijzen en beschikbaarheid bekijken. Eenvoudig, comfortabel en per nacht te huur. U krijgt garantie op de producten die u bij ons koopt.


Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een blokhut geimpregneerd. Op onze site vindt u een zeer uitgebreid aanbod van deze blokhutten. Laat u verassen en inspireren door onze verschillende modellen van geïmpregneerde blokhutten.

U kunt hier meer modellen vinden via blokhutten en houten garages. Mooie blokhut , goede faciliteiten, lekker buiten zitten en in rustige omgeving (lekker muziekjes draaien zonder geklaag), overal dichtbij met auto. Hoefden ook niet op tijd weg te zijn. Alles is aanwezig, en erg gastvrij ontvangen.


Site voor scouting graaf floris v. Gisteren zijn de bevers verder gegaan met de voorbereidingen voor de boot vakantie over twee weken. Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar. Daarbij kunnen wij advies geven over de opbouw van een blokhut , maar ook over het type tuinhuis dat het best bij u past en hoe u uw huis kunt inrichten.


Naast onze specialisten, is er ook een styling-specialist beschikbaar, zodat u altijd het juiste huisje kunt kiezen, dat bij uw tuin past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts