dinsdag 13 juni 2017

Steiger in elkaar zetten

Specialistisch advies nodig? In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De gevelsteiger is een ander soort steiger.


Deze steiger is snel op te zetten en je kan een gedeelte of de complete gevel in de steigers zetten. Ben je meer op zoek naar een steiger die u kunt huren voor binnenshuis? Dan is de kamersteiger een goede optie. Als je met een groter project aan de slag moet, is een allround steiger geschikter. ALS JE HEM IN ELKAAR weet te zetten.


Als je die truc doorhebt (kostte mij veel te lang) dan staat hij zo in elkaar en heb je er voor die prijs een fijn steigertje aan. Een platform speciaal ontworpen voor stucadoors om ideaal te klussen. En bovendien is het in elkaar zetten van het platform in een mum van tijd gerealiseerd. Het Blitz systeem is zowel in aluminium en staal verkrijg-baar.


De Layher Blitz steiger wordt opgebouwd met de volgende standaard onderdelen: Voetspindel Stelraam Enkele leuning Diagonaal Enkele kopleuning Dubbele kopleuning Vlonder Borgpen 9. In sommige gevallen bouwen schilders ook steigers. Het is mogelijk om een steigerbouwer in te huren voor het plaatsen van een bouwsteiger. Ook kunt u zelf een steiger kopen. Er zijn wel veel regels en voorschriften voor het bouwen van een steiger.


Het komt regelmatig voor dat mensen een steiger moeten laten bouwen. Het uitgangspunt is dat met weinig onderdelen een steiger voor iedere situatie kan worden gebouwd. Dit concept spreekt de gebruiker van de Layher Blitz- steiger tot op de dag van vandaag, al ruim jaar aan: Lichte onderdelen die eenvoudig en in logische volgorde, zonder handleiding in elkaar gezet kunnen worden. Van het in elkaar zetten van een loungebank tot het posten van een net opgenomen vlog.


Wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedereen een omgeving kunnen realiseren die een appèl doet op zijn of haar motivatie en inspiratie. Makkelijk besteld en snel bezorgd. De ladder is van goede kwaliteit en zit stevig in elkaar.


De onderdelen zijn solide en relatief eenvoudig in elkaar te zetten. Alleen met het opbouwen van de steiger zijn toch twee mensen vereist. En dan is het toch echt zo ver je kunt je breiwerk in elkaar gaan zetten.


Je kunt dit op verschillende manieren doen. Of je kiest voor een matrassteek of grafting om je breiwerk (bijna) onzichtbaar in elkaar te zetten. Bernadette vest in elkaar zetten: matrassteek Wolnut (online wolwinkel).


Deze steigers zijn eenvoudig in elkaar te zetten en doordat ze niet zwaar zijn makkelijk verplaatsbaar. Dat maakt deze ladders handig in gebruik. Ook kan deze steiger binnen gebruikt worden. Daarnaast kunt u uiteraard kiezen uit steigers van verschillende hoogtes.


Steigers zijn speciaal ontwikkeld om functioneel en veilig te zijn, máár er wordt ook rekening gehouden met de opbouw en afbouw van de constructie. De maat die u besteld is de doekmaat. De Breede van de lijst dient u erbij op te tellen voor een totaal maat. Wij maken gebruik van Steigerhout.


Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ in elkaar zetten ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Bereken welke werkhoogte u minimaal nodig heeft.


De werkhoogte en de platformhoogte worden vaak door elkaar gebruikt, maar zijn twee verschillende begrippen. Koop een steiger waar u losse onderdelen voor kunt bestellen. Handig voor als u de steiger later uit wilt breiden of een onderdeel wilt vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts