maandag 24 februari 2020

Zwemles heemstede

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Regionale publiekstrekker met golfslagbad en zwemles op maat! Al jaren zijn wij de onderscheidende locatie waar onze gasten vertrouwen op een vriendelijke, veilige verzorgde en verrassende beleving. Of het nu gaat om zwemlessen op maat, recreeren in het golfslagba banen zwemmen of de vele lessen voor verschillende doelen of doelgroepen. Vindt uw kind zwemmen ook zo leuk alleen is het nog te jong voor zwemles dan is peuterzwemles misschien iets voor hem of haar!


Zwemles in kleine groepjes.

Zwemschool de Drijver geeft zwemles ABC in kleine groepjes. Hoe kleiner de groep, hoe meer individuele aandacht. Kleine groepen zwemles in Heemstede zijn kinderen per zwemonderwijzer(es) deze lessen duren een uur. Starten mogelijk vanaf jaar.


Een overzicht van alle zwemlessen, zwemscholen, zwembaden (met zwemtijden en kosten) in jouw omgeving vind je op Kidsproof. Ook hier geven wij professioneel zwemles in kleine groepjes met onze vaste zwemonderwijzers. Voorwaarde voor deelname is op basis van een testles (geheel gratis) en dat uw kind bij de start van de zwemles tenminste jaar oud is.


In onderling overleg en aan de hand van de testles kan van deze leeftijdsgrens worden afgeweken. Voorafgaand aan de snelcursus organiseren we test- en informatielessen voor onze snelcursussen.

Tijdens deze gratis zwemles kan je kind kennismaken met ons zwembad en de instructeurs. Het Zwem-ABC staat voor een kindvriendelijke manier van leren zwemmen, waarbij zwemveiligheid een prominente rol inneemt. Spoedcursus A-Diploma in lessen! Sportplaza Groenendaal Heemstede B. Op deze manier geven wij kinderen individuele aandacht. Privé zwemles is ook mogelijk!


This way we give children individual attention. Private swimming lessons are also possible! Op woensdagmiddag kan je kind zwemles krijgen in het zwembad van de Klimop, Herenweg in Heemstede.


Deze lessen zijn voor (thuiswonende) kinderen en jongeren met een beperking. Iedere zwemles duurt minuten. We kijken per kind wat het aankan. Dat kan zich vrij voelen in het water zijn.


Als kinderen jaar zijn, mogen zij beginnen met de “echte” zwemlessen. Ook bij de Planeet leren kinderen voor het Zwem-ABC. In elke les fase leren ze nieuwe dingen en worden ze steeds zwemvaardiger en veiliger in het water. PrĂ©Sport is een gezellige en professionele sport-, dans- en zwemschool, gevestigd in centrum SanTwee in Haarlem-Schalkwijk, tegen Heemstede aan. Hier beschikken wij over een heerlijk verwarmd zwembad van minimaal graden, een grote sportzaal en een gezellige koffiecorner.


Door plezier en creativiteit in de les worden de kinderen gestimuleerd om te leren.

Bij De Drijver geven wij les in kleine groepen zodat ieder kind individuele aandacht kan krijgen. Dat vindt plaats in een prettige en rustige sfeer, waarbij ieder kind uniek is, respect geniet en meer persoonlijke aandacht een beter resultaat oplevert. Jongere kinderen kunnen de aanwijzingen nog wat minder goed begrijpen en opvolgen.


Waarom je kind leren zwemmen? Een belangrijk onderdeel van SuperSpetters zwemles is de communicatie met ouders en het kind. U mag tijdens de zwemles naar uw kind kijken. Mocht u nog andere kinderen mee nemen die geen zwemles hebben dan is het verzoek deze kinderen rustig te houden.


Bij voorkeur bij u op schoot of naast u plaats te laten nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts