dinsdag 11 februari 2020

Thuja plicata 'atrovirens' ziekten

Vanaf €gratis thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Het is een mooie, groenblijvende, middelgrote tot grote, traaggroeiende conifeer met een rechte stam en een bossige, kegelvormige habitus. De bladeren zijn schubvormig, glanzend donkergroen aan de bovenzijde en eerder grijsgroen aan de onderkant.


Zoeken: thuja plicata atrovirens Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. In het voorjaar schittert de plant met een donkergroene kleur. De laatste naam betekent letterlijk „westerse Thuja ”, maar gek genoeg groeit deze oorspronkelijk in de oostelijke helft van Noord-Amerika.


Deze boom wordt ook veel gebruikt voor hagen, met name in Zuid-Europa. Deze vorm eindigt in een hoge puntige top. Deze Thuja is snelgroeien wordt veel gebruikt als haag door hij zich makkelijk laat snoeien.


Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten. Veel onderhoud heeft deze sterke plant niet nodig. Al deze kwaliteiten maken de thuja plicata erg populair.


De thuja plicata kan zonder al te veel extra voorzorg in uw tuin geplant worden. Pas na 20jaar verschijnen de bruine kegels. Wij hebben eind oktober een thujahaag aangeplant. De planten kwamen (jammergenoeg) niet van bij Atuin. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.


Deze conifeer kan namelijk wel een hoogte van meter bereiken en is dus een ideale plant om een haag mee te vormen. Thuja soorten zijn zeer winterhard en gemakkelijk te verzorgen. Bovendien stellen ze geen hoge eisen aan de omstandigheden waarin ze groeien. Bovenstaande eigenschappen maken Thuja coniferen een ideale haagplant voor veel van onze klanten. Goed en strak te snoeien als haagplant.


Koop uw haagconifeer vertrouwd online in onze webshop. Thuja plicata ‘Excelsa’ is geschikt voor hagen. Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België Online planten kopen met: Gratis levering in België, jaar groeigarantie, kortingen tot.


Eenvoudig te onderhouden en kan tegen een stootje. De bloei en de daarna gevormde ovale kegels zijn onopvallend. Het glanzend donkergroene loof kan een goede achtergrond vormen voor kleurrijke borders.


Smal opgaande en dicht vertakte boom die later kegelvormig wordt met vertakking tot aan de grond. Hoogte tot m, breedte circa - m. Atrovirens ’ kan snoei goed verdragen en is dan ook een goede haagplant. Geurt kruidig bij kneuzing Algemeen. Ook in de winter blijft de haag zijn groene kleur behouden en hij is zeer winterhard.


Door zijn lange levensduur wordt deze veel gebruikt ipv leylandii. De haagconifeer heeft een mooie donkergroene kleur. De conifeer heeft een slanke groeiwijze.


Thuja Plicata Gelderland coniferen eenvoudig te snoeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts