woensdag 12 februari 2020

Zwembad omgeving eindhoven

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! De stad en omgeving heeft diverse zwembaden.


De faciliteiten kunnen verschillen tussen de diverse locaties, bijvoorbeeld met buitenba activiteiten voor gezinnen of sportfaciliteiten voor sportieve zwemmers die aan hun conditie willen werken.

Ook kan je kiezen uit een aantal subtropische zwembaden , dit zijn baden met glijbanen en een lekkere warme temperatuur. Ben je op zoek naar een zwembad waar je rustig baantjes kunt trekken? Een dagje naar het zwembad is voor veel kids een super leuk uitje waar ze nog lang over na zullen praten.


Met dit lijstje vind je zo een mooi zwembad in Brabant! Dit maakt de mogelijkheden eindeloos. Lekker baantjes trekken, zwemlessen, het hoofd boven water houden in de golven, een sprong van de duikplank en glij plezier van de glijbanen.


Veel baden, veel waterplezier! Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Lekker kliederen, spetteren en spatteren in het zwembad of recreatieplas. Zo fijn om even in het water. Met een recreatieba 25-meterba instructieba therapieba peuterbaden en buitenbad met glijbaan.


Jong en oud kan er, elke dag van de week, een heerlijke frisse duik nemen. Een vertrouwde naam, een nieuw gezicht! Trots en vol vertrouwen kunnen we u melden dat Europarts Zwembaden een nieuwe eigenaar heeft. Op ons adres in Son en Breugel bent u van harte welkom!


Een frisse duik kan namelijk niet alleen verkwikkend werken, het is ook nog eens goed voor uw lichaam én geest! Het sportcentrum is gelegen aan de Aalsterweg op Landgoed Eikenburg. Bespaar tot wel via kiesproduct. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. De mooiste zwembaden vind je op subtropischzwembad.


Dan bent u bij Jeroen Kissen aan het juiste adres voor dit project. Wij zijn gevestigd in Weert maar plaatsen ook zwembaden in de omgeving. Zwembad De Dolfijn (Best).


Er is een grote ligweide, een flink pierenbad met een speeltoestel en wat sproeiers en een diep zwembad waar je zowel baantjes kunt trekken als lekker kunt spelen. Eindhoven valt in ons werkgebied.

Bij het zwembad bevindt zich ook een apart kinderbadje. Vanaf het terras van onze eetkamer kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje, uw kinderen in de gaten houden. In de zomer organiseren wij regelmatig leuke activiteiten in en rond het zwembad. De top-van uitjes voor kinderen! De zwembaden zijn gerangschikt op plaatsnaam, aan de linkerzijde zie je de namen van het zwembad en aan de rechterzijde de plaats.


Wat is nu fijner dan met dit warme weer even te verkoelen in een zwembad. Bezoek onze website voor meer informatie! Ottenba gelegen in Woensel-Noord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts