maandag 10 februari 2020

Tussentreden trap

Tussentreden worden op maat gemaakt. Ze worden links of rechts, maar altijd aan de buitenzijde van de trap geplaatst. De tussentreden halveren de staphoogte.


De ene voet stapt van vaste trede naar vaste trede en de andere voet van tussentrede naar tussentrede. Easysteppers, het alternatief voor de traplift. Het aantal treden van je trap wordt daarmee verdubbeld en de hoogteverschillen tussen de treden gehalveerd.


Zo loop je met minder inspanning toch goed je trap op en af. De gebruiker hoeft dan niet het hele hoogteverschil per traptrede te overbruggen. Het maakt traplopen minder inspannend en minder belastend voor spieren en gewrichten.


In plaats van elke keer een opstap te maken van ca centimeter hoeft u nu nog maar centimeter te overbruggen. Met tussentreden is traplopen minder inspannend voor mindervaliden. Daarom valt de levering ervan onder het btw-tarief van , meldt de Belastingdienst. De levering van invalidenkrukken is belast met btw.


Onder invalidenkrukken vallen bijvoorbeeld looprekken en rollators. Houd rekening met uw medebewoners. Zij krijgen moeite om zich vast te houden of hun voeten veilig neer te zetten. Stevige tussentreden voor op uw eigen trap waardoor u minder kracht nodig heeft en uw gewrichten minder zwaar worden belast. Een simpel en veilig traplift alternatief waarmee u gemakkelijker op eigen kracht uw hele woning kunt blijven gebruiken en vitaler langer thuis kunt blijven wonen.


Dan kan je perfect zelf je trap berekenen en uittekenen. Met je zelfgetekende trap stap je dan naar een schrijnwerker of trappenspecialist. Wil jij graag je eigen trap maken? Plaats tussentreden op de trap. Is het lastig om grote stappen te zetten op de trap , bijvoorbeeld door heup- of knieproblemen?


Dan kunnen tussentreden een mooie oplossing zijn. Deze extra treden zorgen ervoor dat je een kleine tussenstap kunt maken en je benen minder hoog hoeft op te tillen. Simpel traplift alternatief! U heeft minder kracht nodig en uw gewrichten worden minder belast. Zo kunt u gemakkelijker traplopen, ook wanneer u minder uithoudingsvermogen heeft of snel benauwd bent.


Om deze keuze te maken is het belangrijk om te weten wat voor werkzaamheden je wilt uitvoeren. Een trap of ladder voor mijn werkzaamheden? Voor klussen die wat meer tijd in beslag nemen gebruik je vaak een trap. De brede treden en het platform zorgen ervoor dat je comfortabeler staat.


Door het plaatsen van tussentreden loop je de trap makkelijker op en af, omdat je steeds maar halve stappen hoeft te zetten in plaats van hele. Traphulpmiddel Assistep bestaat uit een speciale trapleuning (een rail) en een handgreep. De leverancier bevestigt deze op de muur naast de trap en maakt de rail ter plekke voor je op maat. Ga voor meer informatie naar de. Gebruikers blijken baat te hebben bij de tussentreden.


Tussentreden trap

Dan hoeven ze geen trappen meer te lopen als dat wat moeilijker gaat. Door tussentreden op de treden van een trap te bevestigen halveert u de opstaphoogte. Dat is de hoogtemaat ten opzichte van de trap , gemeten vanaf de bovenkant van de vloer tot de bovenkant van de bovenliggende vloer c.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts