donderdag 20 februari 2020

Zwembad de driesprong

Zoek naar zwembad zoetermeer op de nieuwe KensaQ. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen?


Het zwembad ligt in de wijk ‘centrum’ in de buurt van het dorp aan de Van Stolberglaan 1. Het is goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Er is voor de deur voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Met het openbaar vervoer kunt u met bus of met tram tot naast de Driesprong komen. In Zoetermeer bieden wij ook in zwembad De Veur meerdere activiteiten aan. Kunt u geen keuze maken uit welke les u wilt volgen? In Zwembad de Veur biedt het Zweminstituut nog meer activiteiten aan.


U kunt zo op een leuke en gezonde manier aan uw conditie werken. Ook kun je hier meedoen met allerlei zwemactiviteiten, bijvoorbeeld Trimzwemmen, AquaVaria en Aquavitaal.

Daar kunt u terecht voor banenzwemmen en deelnemen aan zwemlessen en doelgroeplessen. De organisatie van dit zwemprogramma wordt uitgevoerd door het Zweminstituut. Behandeling door de fysiotherapeut. Dit gebeurt onder leiding van de fysiotherapeut. In de training worden de specifieke doelen behaald door het uitvoeren van verschillende beweegvormen.


Bekijk het rooster (PDF) van de kerstvakantie voor zwembad de Veur en zwembad de Driesprong in Zoetermeer. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het Zwem-ABC, gesteld door de Nationale Raad Zwemdiploma's (NRZ). Het Zweminstituut geeft zwemles voor het behalen van zowel het A, B en C-diploma. Welkom bij Zwembad de Viergang in Pijnacker. Kom gezellig zwemmen in ons verwarmde zwembad.


Aan het mooie Noordduinstrand bieden wij u de landelijke rust en ruimte voor een fijne vakantie. Ruime kampeerplaatsen met water, stroom, afvoer en wifi. Luxe sanitair met kinder- en miva badkamer. Wij verhuren ook een luxe vakantiewoning en mooie lodges allen met strandcabine aan zee.


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.

Creƫer buiten ook een thuisgevoel! Dit bedrijf is dagen per week geopend. In de kalender hieronder kunt u de programmering zien van zwembad de Veur. Meer informatie over het aanbod kunt u hier vinden.


In het geval dat u op een beschikbaar moment het zwembad zou willen huren, dan kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Veel van de gebruikers zijn afhankelijk van een rolstoel en de tillift in het zwembad maar de tillift van het zwembad valt. De verhuur objecten staan apart van de camping en zijn het hele jaar geopend. Wij zijn geopend van eind maart tot eind oktober.


Er is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor e-bikes , tevens verhuren wij fietsen. Wij hebben geen animatie, bingo etc. Kom jij de kerstshow bezoeken? Van harte welkom bij Tuincentrum de Driesprong in Zoetermeer.


Hier zullen wij u wekelijks informeren over onze top aanbiedingen en laatste nieuwtjes. De Driesprong is goed bereikbaar vanuit Den Haag. Maar ook onze folders, VIP-acties en seizoenstips zijn het bekijken meer dan waard.


Kamerplanten, potterie, dierbenodigdheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts