dinsdag 18 februari 2020

Zwemmen helmond

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Bij Laco Sportcentrum Helmond kun je o. Wil je ook sportief genieten? Kom dan gezellig eens langs.

Naar de kant kunnen zwemmen als je in het water valt, dat leren kinderen bij ons. Maar we leren ze nog veel meer, óók dat zwemmen gewoon leuk is. Wij zwemmen bijna iedere avond in zwembad “De Wissen” in Helmond , dat ligt aan de Keizerin Marialaan. Wij zijn een zeer veelzijdige zwemvereniging.


Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Helmond ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Helmond op een rij. De hele week schijnt de zon en met temperaturen van ruim dertig graden wordt het bloedheet.

Als het buiten zo warm is, is een duik vaak het enige dat helpt om je hoofd koel te houden. Daarom hebben wij voor je op een rij gezet waar je in Helmond en omgeving buiten kunt zwemmen. Dus: bikini en zwembroek aan en hup, plonzen maar! Voor Helmond is dit alleen Berkendonk.


Daarnaast mogen honden in het kader van de natuurwet niet in de vennen in de bossen zwemmen ”, zegt een woordvoerder van de gemeente. Denk je nu: ‘Mooi, dan kan mijn hond prima zwemmen in de vijver bij het Warandepark’? Dan moeten we je teleurstellen: dat gebied is óók verboden voor.


Tijdens het recreatief zwemmen kun je elk uur meedoen met AquaFun. Berkendonk is een openbaar recreatiegebied aan de oostkant van Helmond , dat gratis toegankelijk is. Het westelijk deel wordt gebruikt voor strand- en wateractiviteiten zoals zonnebaden, zwemmen , surfen en zeilen. Zwemmen is gezond en ontzettend leuk.


Baantjes zwemmen of recreatief zwemmen kan in een van onze binnen- of buitenbaden. Ook discozwemmen is mogelijk. Van Hellemond Sport is gespecialiseerd in zwemmen en zwemles.


Bij ons bestaat de mogelijkheid om zwemlessen te volgen van aanleren zwemslagen tot het behalen van diploma’s volgens het ABC systeem van de KNZB.

Ook is het mogelijk om recreatief (onder toezicht) te zwemmen , voor leden van jaar en ouder. Zwembad in Helmond , Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin Zwembad. In de APV staan geen plekken waar momenteel een verbod geldt. HELMOND - Genieten van een glaasje ochtendchampagne in het bubbelbad terwijl je de zon langzaam ziet opkomen achter Kasteel Helmond. Of even een baantje trekken in de vroege avond als diezelfde zon wegzakt achter Theater Speelhuis.


Het naturistische gedeelte ligt aan de noordwestzijde (boszijde). Recreatieplas Berkendonk ligt aan de weg Helmond -Deurne. Voor slechts euro per kwartaal (dus omgerekend slechts iets meer dan een tientje per maand) kun je van alle lessen in Helmond gebruik maken. Ga naar Opleidingen voor meer informatie en kijk naar de zwemlessen die De Reddingsklos aanbiedt.


Door een rode drijflijn is de plas opgedeeld in een westelijk deel voor het zwemmen en een oostelijk deel voor zeilen en windsurfen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts