woensdag 5 februari 2020

Terrasoverkapping schuifdak prijzen

Geniet van uw nieuwe terrasoverkapping , snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Zelfbouw Douglas Overkapping.


Ruim assortiment terrasoverkapping prijzen. Terrasoverkapping met schuifdak prijzen Met een terrasoverkapping creëer je een ruimte in je tuin waar je beschut kunt zitten.

Je bent dan beschermd tegen zon, maar ook neerslag, en je tuin zal veel meer gebruikt kunnen worden. Schuifdak terrasoverkapping. Met de op maat gemaakte wind- en waterdichte schuifdakoverkapping van Vitrona kiest u zelf hoeveel procent van het dak u open wilt hebben.


Deze overkapping biedt u het comfort van een overdekte terrasoverkapping , maar als het weer het toelaat schuift u het dak lekker open. Het is mogelijk om onze Solid Bow Terrasoverkappingen te voorzien van een schuifpaneel. Een terrasoverkapping kan je beschutting bieden van de weersomstandigheden buiten.


Of je nu een tuin op het zuiden hebt en je wilt een beetje schaduw creëren, of je wilt ook bij een kleine regenbui buiten kunnen zitten, met een terrasoverkapping maak je je terras wat beter toegankelijk.

Wij bieden onze klanten de keuze van de volledige range van RAL-kleuren, glanzend of mat, structuur- of metallic. Op aanvraag kunnen ook DB kleuren toegepast worden. Wij leveren elektrische schuifdaken voor diverse toepassingen. Zo kunnen onze schuifdaken toegepast worden op serres, in de woning- en utiliteitsbouw, op glazen dakconstructies, en als overkapping voor horecagelegenheden en zwembaden.


Ons unieke schuifdak systeem is opgebouwd uit aluminium profielen die aan elkaar worden bevestigd. Een extra optie voor de Ittalum schuifdaken is een elektronisch aangedreven uitvoering bediend met een afstandsbediening. De cabriolet onder de terrasoverkappingen. Vitello Flex maakt het mogelijk om de terrasoverkapping zowel open als dicht te doen. Het dak bestaat uit verschillende lagen glas.


Door deze lagen glas in verschillende rails te plaatsen, kun je het dak open en dicht doen. Veranda schuifdak prijzen. Legend Edition met schuifdak inclusief polycarbonaat beschikbaar. Bovendien kunt u ook een glazen schuifdak combineren met een mooie zonnescherm.


In dat geval bevat het systeem naast glazen panelen ook ondoorzichtige onderdelen, die over of onder het dak kunnen schuiven. Hiermee kunt u nog gemakkelijker uw dak open zetten wanneer het te warm geworden is.

De schuifbare terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar met polycarbonaat (helder, opaal of zonwerend) of gelaagd veiligheidsglas. Uiteraard is het schuifdak helemaal naar wens aan te passen. De prijzen van een uitschuifbare terrasoverkapping.


Voor een uitschuifbare overkapping in de meest simpele vorm ben je ongeveer duizend euro kwijt. Je hebt dan direct een uitschuifbare terrasoverkapping met een waterafstotend doek. Wil je een uitschuifbare terrasoverkapping met een waterdicht doek?


Dan lopen de kosten al snel op tot tweeduizend. Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht en een gesloten dak beschut u voor wind en regen. Kom naar onze showroom om de schuifdaken voor uw terras te bezichtigen.


Glazen panelen en veel mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts