vrijdag 28 februari 2020

Vlakstraalsproeier

BETE vlakstraalsproeier s worden gekenmerkt door een gelijkmatige vloeistof- drukverdeling. Sproeipatroon videos: Bekijk video bij (bijna) elke sproeier. Vlakstraalsproeier met geoptimaliseerd sproeierontwerp. Perfect reinigingsresultaat en groot oppervlaktebereik.


Welkom bezoeker, u kunt Inloggen of Een account aanmaken.

Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Vraag dan een offerte aan en dan neemt één van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact op. Ben je op zoek naar T-Jet vlakstraalsproeier kunststof?


Gratis verzending vanaf € 7- leverbaar binnen 2-werkdagen. Bestel online bij De Boer Drachten! Adviesprijs € 1(per 1) Artikelnr. Benelux diverse buitenlandse fabrikanten vertegenwoordigt.


Wij adviseren u dan vrijblijvend welk type vlakstraalsproeier het meest geschikt is.

Voel u vrij om contact op te nemen met Select Spray en leg uw toepassing uit. Inhoud 5-liter, werkdruk bar, draagriem, sterke kunststof tank, stevige stand door voetring, hoge rendementspomp, veiligheidsventiel, slang van gewapend pvc, spuitstok met zuurbestendige vlakstraalsproeier , verlengstuk 50cm. Voor het sproeien van dun vloeibare reinigingsmiddelen (waaronder veel zuren en alkalische reinigingsmiddelen). Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen?


Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Spleetdop gloria vlakstraalsproeier messing JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Met de vlakstraalsproeier kunnen stoffen doelgericht worden verspreid. Een praktisch toebehoren, vooral voor gebruik op kleinere oppervlakken.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. In winkelwagen Veilig online betalen. Sproeikap Sproeikap voor het uiterst nauwkeurig sproeien met ingebouwde vlakstraalsproeier. Openingstijden Naaldwijk: Alleen op afspraak. Persoonlijk advies van specialisten Wereldwijde.


Messing vlakstraalsproeier 80˚.

Grote vulopening maakt vullen eenvoudig. Oliebestendige slang (lengte meter) Manometer op de tank. Sterke knijpkraan met messing knijpkraanhuis. Bodemaansluiting voor slang (geen restvloeistof). Stevige stand door voetring.


De vlakstraalsproeier maakt het mogelijk om de druk eenvoudig aan te passen aan de schoonmaakopdracht. Wikkelvrije koppeling voor de slang De wikkelvrije koppeling voor de slang is praktisch en snel - ze voorkomt dat de slang tijdens het werk gaat knikken en vereenvoudigt de montage ervan op de spuitlans. Met behulp van Gloria Spuitscherm Universeel - Spuit Accessoires kun je nauwkeurig te werk gaan.


Zo blijven de grasranden groen. De kunststof vlakstraalsproeier zorgt voor een optimale verdeling van het middel. Gloria Zuigerring oliebestendige hogedrukspuiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts