vrijdag 14 februari 2020

Zwembad veenhuizen

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Intex zwembaden leverbaar. Scherpe prijzen en 24u levering! Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen?


Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Door de subtropische temperatuur en aankleding van het zwembad (inclusief palmbomen!) waan je je even in een warm land. Een goed en goedkoper alternatief voor die verre reis naar het buitenland dus. Inwoners zijn er trots op dat er in het dorp een zwembad is.


Toen halverwege de jaren negentig justitie zich terugtrok als grootste financier van het ba leek het erop dat dat einde verhaal was. Acties van inwoners en een geldbedrag van de gemeente Norg voorkwamen dat het zwembad werd gesloten. Veenhuizen kent een lange geschiedenis met het bad. Pak je zwembroek maar in, want in Drenthe is het een waar zwemparadijs.


Zwembad veenhuizen

Waar je ook verblijft, er is altijd wel een zwembad in de buurt. Van subtropische zwembaden tot heerlijke buitenbaden, voor de kinderen een feest! En misschien dat je zelf ook wel even stiekem van de glijbaan af gaat!


Het Molenduinbad Norg is het leukste zwembad van Drenthe. Het is een gezellig, kindvriendelijk, subtropisch zwembad en biedt waterpret voor jong en oud. Zoek op Infobel andere bedrijven in de.


Ik hoor de kinderen op het. Gegraven door verpleegden, kinderen van ambtenaren kregen er zwemles en een verpleegde met ervaring hield toezicht als badmeester. Er kwam een springtoren, men bouwde kleedkamers en er kwam een zwemvereniging. Voor kinderen extra leuk, want het is traditie om het aanwezig badpersoneel dan in het water te duwen.


Het was een genot om te zien dat ook zij het bad (meestal) wisten te waarderen! Na sluitingstijd zetten we de chloortoevoer uit en is het zwembad op zondag september van 13. Honden mogen alleen, of samen met hun baasjes lekker komen spetteren en spelen in het zwembad ! Altijd een hele gezellige activiteit, waar veel honden graag gebruik van maken.


Zwembad veenhuizen

Tenminste, als het aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente ligt. Gedeelten van deze pagina. Hulp voor toegankelijkheid.


Wij noemden hem Cor ‘Oude Junk’, maar wat heet oud? Hij was 5 totaal verslaafd en we hadden nooit last van hem. Hij was bleek, mager als een lat en zijn tanden hadden het allemaal begeven.


In de provincie Zuid-Hollan ligt nabij het plaatsje Zevenhuizen, midden in het natuur- en recreatiegebied de Rottemeren, Recreatiepark De Koornmolen. U kunt hier heerlijk vissen, wandelen, fietsen en een duik nemen in ons zwembad. Daarnaast is het zeker een aanrader om de omliggende steden Rotterdam, Gouda, Delft en Den-Haag te bezoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts