vrijdag 28 februari 2020

Voortuin ontwerpen

Zoek naar ontwerpen tuin op de nieuwe KensaQ. Fantaseren over een nieuwe tuin is heerlijk. Maar het daadwerkelijke aanleggen vergt veel meet- en denkwerk. Maak allereerst een wensenlijst.


Wat vind jij belangrijk voor jouw tuin? Kijk daarna wat er technisch nodig is om dit te realiseren.

We helpen je bij het ontwerpen en het tekenen van een. Het aardige van Nederlandse voortuinen is dat je ze terugziet in alle soorten en maten. Dé Nederlandse voortuin bestaat niet en dat is ook eigenlijk wel zo leuk.


Bij het ontwerpen van jouw voortuin is het belangrijk om rekening te houden met het huis als je wilt dat het één geheel vormt en bij elkaar past. Het is namelijk erg fraai als jouw voortuin in de stijl van je huis wordt ontworpen. Voortuin ideeën zijn enorm waardevol voor je als op zoek bent naar voortuin inspiratie voor een mooi voortuin ontwerp. Het ontwerpen van je voortuin kun je op dezelfde manier aanpakken als het ontwerpen van een achtertuin. Hier zal het grootste verschil zitten.


Een prachtig huis en binnen op orde?

In dit Ideabook bespreken we hoe je met beplanting een mooie en stijlvolle voortuin creëert. En niet alleen in het bloeiseizoen. Zorg dat je voortuin er, als entree van je woning, ook in de andere seizoenen goed bijstaat. Teken je tuin met ons professioneel 3D tuinontwerp programma. Vaak is de voortuin een wat vergeten en weinig gebruikt stuk grond.


Aan een achtertuin wordt veel meer aandacht besteed. Het kan bovendien wel degelijk een goede gebruiksruimte zijn. Van alle (gratis) programma’s voor online tuin ontwerpen is SketchUp het meest uitgebreid. Het programma is niet heel eenvoudig, maar je kunt hier wel het meest betrouwbare tuinontwerp mee maken. Daarnaast kun je met SketchUp je ontwerp direct met iedereen delen en om commentaar vragen.


In minuut Gratis Offertes van Hoveniers uit uw regio. Ontdek en bewaar ideeën over Voortuin ontwerp op Pinterest. Heb je een grote voortuin , maar je fietst eigenlijk nooit? Dan zou je de ruimte kunnen benutten door een kleine vijver aan te leggen.


Je ziet het niet heel vaak in de voortuin , maar daarmee kan je je wel heel leuk onderscheiden van al je buren. Onderstaande voortuinen met vijvers zijn ontworpen door Hovenier Erik vroege. Voortuin ontwerp tips Tot slot hebben we nog enkele tips op een rij gezet om je helpen met het ontwerp van je voortuin.


De bestrating van de oprit is in wildverband gelegd. Aan huiszijde zijn koppelstones gebruikt, die door de donkere opvallende kleur de ronde vormen in de tuin benadrukken.

Twee ronde borders in de voortuin zijn verhoogd uitgevoerd. Kijk mee naar verschillende oplossingen om een voortuin met oprit creatief te vergroenen. Rechte stroken: logisch maar niet zo origineel.


U hebt ongetwijfeld ook al veel voortuinen gezien met groene en grijze stroken naast elkaar. Dit is een voor de hand liggende oplossing als u vanaf de straat uw voordeur en uw (vergunde) garagepoort moet. Wilt u uw tuin graag met diepte en perspectief in 3D ontwerpen ? Dan kunt u upgraden naar een Plus-account voor het kleine eenmalige bedrag van € 98.


Of zie je het ontwerpen van je eigen (voor)tuin niet zitten? Vraag dan gerust een professional om hulp. Er zijn diverse hoveniers je graag willen helpen met het aanleggen van je voortuin.


Je kunt ook professionals inhuren die voor jou je buitenmuur of voordeur schilderen. Er zijn genoeg manieren om een prachtige voortuin te ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts