maandag 17 februari 2020

Zwembad de meerval

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.

De Meerval Subtropisch Zwemparadijs. Op de woensdagmiddag zwem je van 15. Kaartverkoop Toegangskaartjes voor het recreatief zwemmen op woensdagmiddag koopt u via onze webshop. Heb jij altijd al willen zwemmen als een zeemeermin?


Elke dinsdagmiddag van 17. Dan is dit echt iets voor jou! Zeemeerminnen onder deskundige leiding de lessen volgen.

Zwemmen is niet alleen leuk om te doen maar ook goed voor je gezondheid. Geniet van onze leuke attracties en. Een kaartje kost voor jou dan slechts € 00. Op vertoon van je schoolpas.


Het maakt niet uit waar je woont en in welke plaats je op school zit. Met uitzondering van de schoolvakanties. Naast recreatief zwemmen in het golfslagba wedstrijdba instructieba doelgroepenbad en de buitenbaden, kunt u deelnemen aan diverse aquasporten. Op maandagochtend zijn alle baden beschikbaar voor senioren.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Tijdens het Baby-Peuter zwemmen wordt uw kind optimaal voorbereid voor de zwemlessen. Vanaf maanden tot jaar. De ouder of begeleider betaalt het recreatieve tarief.


Daarnaast bestaat de mogelijkheid om op zaterdagmiddag van 13. Nadat u heeft ingeschreven zullen we contact met u opnemen en aangeven wanneer uw kind kan beginnen met de door u gekozen A-opleiding. Over zwemles valt echter nog veel meer te vertellen en uit te leggen.

Bekijk per bad wat uw kind allemaal leert. This feature is not available right now. Zeester- Meerval is al ruim een halve eeuw DE zwemvereniging in de regio Uden. Behalve een gecertificeerde zwemopleiding voor uw kind voorzien.


Haal vandaag nog een zwembad in huis. Klantvriendelijkheid is vaak ver te zoeken, het lijkt erop dat sluitingstijden ineens kunnen veranderen (normaal altijd om 2uur, gister ineens om 2uur terwijl dit niet wordt vermeld op de website of bij het kopen van een kaartje, maar ze zijn wel gepikeerd als je het niet weet), douches die niet aan kunnen om “ de vaart” erin te. Je kunt er recreatief zwemmen, maar ook deelnemen aan activiteiten van de Meerval Kids Club. Op zaterdag november van 17.


Sinterklaas disco in de Meerval ! De knotsgekke badmeesters en het dansende Meervalteam hebben er weer zin in. En natuurlijk komen de Sint de Pieten in het zwembad langs! We gaan er weer een leuk feestje van maken!


Zaterdag september van 17.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts